Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 I min hage har jeg: | MinMatgaleVerden

I min hage har jeg:

Ingen nærme naboer,
spesielt nå når trærne bugner og gjemmer oss.

Det bor en nabo bakenfor her,
men han ser vi bare om vinteren.
Jeg har  humler som surrer muntert i blomster.
Denne blomsten har jeg tatt avlegger av etter min morfars bror,
som hadde hytte lenger her oppe,
han jobbet som gartner og hadde nydelig hage.
Jeg har ripsbær som kan bli til den lekreste risp-iskake.

Oppskrift på dobbel ripsiskake. 

Jeg har bringebær som kan bli til gode kaker.

Oppskrift på saltkysset bringebærkake med surmelk. Saftig og god!

Plommer som jeg kan ovnsbake og spise med is!! SÅ godt!

Ovnsbakte plommer med stjerneanis og kanelstang

Jeg har et vedskjul klart for vinteren.
Takket være Gubben.

Jeg har en sjasmin-busk som dufter aldeles vidunderlig.

Og et hyllebærtre som står i full blomst.

Sommerens beste  Hyllebærblomstsaft / flädersaft

Og jeg har verdens beste utsikt.

Sånn har jeg det her hos meg, nå på sommeren.
Hvordan har du det?

Mye å glede seg til,
om man stanser opp og ser seg rundt.

#sommer

3 hendelser på “I min hage har jeg:”

  1. så koselig å få være med i din hage,masse godt å hente der,det er jo pærfekt for ei kokke og konditor og flink pike som du er å ha i hagen :=) men er jo litt sånn hos meg også,bare att vi ser naboen :=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.