Ovnsbakte plommer med kanelstang og stjerneanis.

Og de ble gode altså! Så gode!
(Obs! Annonsørinnhold)

Perfekt lunken med vaniljeis til!

Jeg har fått plommer både her og der,
så nå skal de lages plommer i alle fasonger.
Ovnsbakte plommer med stjerneanis og kanel

Ta ca 10-15-20 plommer og del i to, fjern steinen.
Legg dem i ildfast form med:

0,5-0,75 dl rørsukker (eller vanlig sukker)
saften 1/2 sitron
3-4 stjerneanis fra  Santa Maria
3 kanelstenger fra Santa Maria
2 dl vann

Bak i ovnen ca 20 minutter. (lengre hvis plommene er lite moden)
ca 200*

Nytes gjerne lunken med is/krem/vaniljesaus e.l.

Virkelig sesongbasert dessert som er perfekt for en høstklubb.

Se video fra hvordan jeg lager plommene på min instagramkonto 

#plommer #oppskrift #hjemmelaget #ovnsbakt #krydder #stjerneanis #kanelstang #klubbmat #dessert

Please follow and like us:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.