Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Myke, gode baguetter. | MinMatgaleVerden

Myke, gode baguetter.

Av og til blir jeg inspirert av meg selv.
Og nå fikk jeg veldig lyst til å lage disse nydelige myke baguettene.

Myke og gode,
som dem du kjøper på Big-Bite / Subway

Oppskriften er enkel og grei,
og brødene kan du gjerne fryse og ta opp på påskefjellet.

Så er du fremdeles hjemme med kjøkkenmaskinen,
er det bare å sette i gang.
Disse er perfekt å smøre med seg til niste på en lang skitur.

Disse må jeg bake når jeg kommer hjem!

Oppskrift
myke baguetter alà Big Bite / Subway

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.