Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Nok en «Heis-fadese» | MinMatgaleVerden

Nok en «Heis-fadese»

Fortalte jeg om heis-historien min i Oslo?

Nei? Tror jeg glemte den,
eller kanskje jeg prøvde å fortrenge den…

Jeg har jo gjort det før,
i heis,
og sist gang var det virkelig PINLIG!

En Diva kjører heis på Julebord!

Denne gang var det lørdagskvelden,
da jeg snek meg ut fra dansesalen leeeenge før tiden.
Jeg skulle opp på hotellrommet i en fart,
og jeg havnet i heis med en ung mann,
samt en mann på min alder, litt skjeggete og uflidd.

Den unge mannen trykket straks på 21 etg. 
Han skulle i baren!

Jeg trykket på 15, trodde jeg.

Men bokstavene på etasjene var altså litt slitt,
eller så er det øynene mine som er litt «slitt»

Det var i hvert fall veeeldig vanskelig å se forskjell på 13 og 15.

Den uflidde mannen fikk ikke trykket i det hele tatt!
Han styrte med kortet man skulle bruke for å trykke.

Og før han klarte det,
var vi i,
ikke 15 etasje,
men i 13 etasje!!

Jeg hadde trykket feil!!

Jeg nektet å gå ut,
og mumlet noe om «wrong floor, sorry, so sorry…»

Jeg prøvde trykke på 15.
Det ville ikke heisen høre snakk om,
så den peiste opp i 21 etasje,
der den unge mannen lettet gikk ut.

Jeg var snar fremme med kortet,
fikk grønt lys og trykket på 15. 

Trodde jeg.

Den uflidde mannen trykket på 9,
og så for vi nedover, og havnet i

13 etasje!!

Igjen!!

Jeg ble stående uviss. Hva gjorde jeg nå?

Den uflidde mannen så oppgitt på meg:

«Witch floor??
Witch floor you want?»

Og jeg ble helt stresset.

«I go out here, i can walk stairs»

mumlet jeg og skvatt ut i 13 etasje akkurat før døren lukket seg.

Og der sto jeg,
i 13 etasje, og hvor i all verden var trappene?

Jeg ventet litt,
til jeg var sikker på at mannen i heisen hadde funnet sin etasje og kommet seg ut av heisen,
før jeg trykket på ny og fikk en annen heis servert.

Og så, endelig, landet jeg i 15 etasje.

Det var altså ikke bare i sikkerhetskontrollen jeg dummet meg denne helgen.

Verdensvant og eplekjekk helt til sikkerhetskontrollen

Og var det knappene i heisen som var slitt?
Eller var det øynene mine som var slitne??

 

Har du trykket på feil etasje?  Om og om igjen??

8 hendelser på “Nok en «Heis-fadese»”

  1. jada har trykket feil på 5 og 6 på Galleriet,men eg blir ikkje stresset , eg blir heller ikkje stresset av å trekke i snoren på feil busstopp 🙂
    Eg blir kun stresset av ekle ting som oppmerksomhet eg ikkje ønsker -som filming, at noen vifter med kamera og sånne irriterende greier 😀
    Eller er eg rimelig lite stresset og freaket ut person -eg er lykkelig fornøyd med ikkje være perfekt og heller gjerne litt weird 🙂 Det er befriende og eg vet du kjenner på den ofte når du Frodith går bananas <3 <3 <3

  2. Jadda, det der er slett ikke ukjent 😀 OG jeg har løpt trapper for å kompensere for feiltrøkking 😀 Men du og sikkerhetskontroller og heiser er jo nydelige underholdning 😀

  3. Ha-ha, jeg lo høyt her jeg satt 😀 Jeg ser deg for meg, der du ikke TØR flere ganger inn i heisen, og bare sier du kan gå trappa i stedet for 😀 Det blir liksom FOR pinlig å prøve enda en gang. Men jeg må jo jammen meg si at den uflidde mannen var litt VEL treg med å få bestilt seg en etasje han også?? 😀 Herlig historie <3 klemmer min venn <3

  4. Hehe, synes jeg ser deg! Bra at han mannen ikke overfalt deg ihvertfall da, – sånne uflidde menn er liksom litt skumle, og kunne jo trodd du trykte feil for å tilbringe tid med han…. Jeg kjører ikke så mye heis på ukjente steder. Junior er redd for å ta heisen, så det blir trappa når han er med. En gang måtte vi gå 12 etasjer…..

    1. Ja jeg må innrømme at det var litt derfor jeg løp ut, 🙂 Oj, 12 etasjer!! Jaja, du får fin trim på den måten da 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.