Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Verdensvant og eplekjekk…. Helt til sikkerhetskontrollen!! | MinMatgaleVerden

Verdensvant og eplekjekk…. Helt til sikkerhetskontrollen!!

Hvordan tror du det gikk i sikkerhetskontrollen i går da?
Ja,
for jeg skrev jo at jeg klarte det igjen!

Selvfølgelig.

Det gikk fort når jeg kom på Flesland,
Gubben kjørte meg,
og jeg stimet rett inn mot sikkerhetskontrollen,
med billett på mobil klar.

Man lever da i år 2000!

Verdensvant og eplekjekt la jeg mobilen på inngangs-slusene.
Du vet sånne to og to sluser.

Det var akkurat gått en mann inn,
han hadde papirbillett. (Amatør, ehrm)

Jeg la på,
men så ble det rødt!
Jeg la på igjen, fortsatt rødt,
jeg la på, rødt – «kontakt personalet» sto det.

Jeg fikk klump i magen og ble helt svett!

En mann kom ved siden av meg og la på sin mobil.
Han fikk OGSÅ rødt.
La på igjen, rødt.

Og så sto vi der,
som to landsbyidioter,
la på og la på,
men ble nektet inngang!

Det var litt bedre at han også fikk rødt.

Da måtte det jo være noe feil!!

En av personalet fikk endelig øye på oss og kom gående.

«Har dere Fast- Track???»

Spurte han og pekte over oss.
Vi kikket opp på de SVÆRE bokstavene som sa FAST TRACK!

«Nei.»

Sa vi, og så lusket vi mot den andre inngangen.
Den for oss vanlige folk.
«Almuen»
Mens vi fniste litt.
Jeg sa «uff så flaut»,
mannen sa, «Næh, det var det ikke, trodde bare det var streik eller noe jeg»
Naturlig forskjell på dame og mann.

Og SÅ kom jeg til Oslo!

Jeg fikk sjekke inn tidlig,
ble tildelt et nyoppusset rom i 15 etasje med utsikt over Oslofjorden!
Og her vil jeg bli!

Jeg møtte Frodith på favotritt-frokost-stedet vårt, Backstube,
eller «Stubben» som jeg kaller det, for jeg husker aldri helt.

Vi spiste vår favo-frokost, Hawaii-rundstykke!
Smeltet ost, skinke og ananas.


Det var så deilig å få pratet skikkelig igjen.

Før vi tuslet til Hotellet og kledde oss om.

Man kan da ikke BARE sitte og spise.

Og det er vel sølv som er fargen i vår??
Eller var det i fjor?

Fortsettelse følger her:

Litt av en jobb!

3 hendelser på “Verdensvant og eplekjekk…. Helt til sikkerhetskontrollen!!”

  1. eg e no enige med mannen,det var ikke det spor flaut,alle kan gjøre feil :=) og dere kom gjennom,men enige også med deg,det var godt å være to .Kos dokke på byen med sprell i dag,dere er herlige begge to

  2. En fantastisk fin dag Kjersti <3 Vi klarer liksom å få puttet inn både fjas og moro OG fine, viktige samtaler i en og samme dag. Det er SÅ koselig <3 Ja, det med sikkerhetskontroll og papirløst….du må nok begynne med "fast track" OGSÅ…så kan du VIRKELIG suse avgårde, verdensvant som bare det 😀 Så står jeg der med PAPPPPIR-billetten min 😀 Sees etterpå <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.