Lyst på smaken av Bounty i en fei?
Da må du prøve disse.
Ikke for den kremaktige følelsen,
men for den seige kokossmaken kombinert med lys sjokolade.
Du verden! Så godt!
Disse snittene kommer til å ta knekken på meg,
for de er så enkle å lage,
det går så fort,
og så smaker de så godt.
Den der seige gode følelsen altså….
Oppskriften kommer fra
www.mykitchenstories.se
Bountysnitter
125 g smør
1 dl sukker
2 ts vaniljesukker
2 ss lys sirup
2 dl hvetemel
2 dl kokos
1 ts bakepulver
en klype salt
Glasur:
75 g melkesjokolade/lys kokesjokolade
Litt kokos til å strø på toppen.
Rør sammen mykt/smeltet smør med sukker og sirup.
Ha så i resten av ingrediensene og rør alt sammen til en tykk deig.
Del deigen i to og form til to lengder/pølser på bakepapir.
Stek på 175* i ca 15 minutter til de er litt brune ytterst i kantene.
(De flyter litt utover)
Avkjøl litt på platen først og så på rist.
Kan gjerne avkjøle helt i kjøleskap.
Smelt sjokolade i biter i vannbad.
(I en skål over kokende vann, ikke la skålen berøre vannflaten)
Smør utover kakene og dekorer med kokos.
Oppbevares i lufttett boks,
eller i folie i kjøleskapet.