Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Langos! Frityrstekt brød stekt i arifryer. | MinMatgaleVerden Langos! Frityrstekt brød stekt i arifryer.

Langos! Frityrstekt brød stekt i arifryer.

Langos er nydelige brød med potet, som er frityrstekt.
Men de kan også stekes i airfryer!
#reklame @cosorinorge
Jeg stekte dem i min Cosori – 205* i 9 minutter.
Og de var kun penslet på begge sider med olivenolje!
De ble kjempegode!!! (Oppskrift lengre nede)
Og siden jeg av og til pensler dem med hvitløkssmør etter steking,
er det jo en lykke at de ikke attpåtil er stekt i masse olje!

Jeg serverte dem til laks.
Også stekt i airfryer – fiskeprogram.
Ga utrolig saftig laks.

Laksen penslet jeg med først litt olivenolje, så en blanding av dijonsennep og krydder (salt pepper, hvitløkspulver og fiskekrydder)
Jeg la laksen i den lille formen til airfryer, de kan og bare ligge i en bit bakepapir.
Stek i forvarmet arifryer – trykk på fiskesymbolet og bam! Saftig laks,

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Tilbake til disse deilige brødene.

Langos!

Liten oppskrift – 4 stk – du kan steke 2 om gangen i airfryer
Steketid 9 min – temp 205*
Kan stekes både med og uten bakepapir.

12 g fersk gjær (1/4 pk)
1, 5 dl vann – lunkent
45 g potet, kokt og skrellet. (en liten potet)
3,5 dl hvetemel
1/2 ts salt
Mel til utbaking.
Olivenolje til å pensle brødene med

Ha gjær og vann i en liten bakebolle. Rør til den løser seg opp. Ha i potet som du moser med en gaffel, mel og salt. Kna deigen godt sammen med en sleiv.
Dekk til og sett til heving 30-60 min

Ta deigen ut på bakebordet. Del den i fire og klapp utover fire brød.
Deigen er klisset så bruk mel.
Forvarm airfryeren
Pensle brødene med litt olivenolje på begge sider.
Legg brødet på rett i airfryer (forvarmet) og klem forsiktig litt utover.
2 om gangen.

Stek på 205* i 9 minutter.
Avkjøl på rist med et kjøkkenhåndkle på.
Aller best – pensle dem med smeltet hvitløkssmør når de er varme…..
Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Gjør det samme med de to neste brød.
(De kan og stekes på en bit bakepapir)

Brødene smaker best nystekt.
De kan og deles i to og fylles med pålegg.
Jeg serverte dem til laks, med rømmedressing og salat.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.
Men de var så gode at jeg laget dem igjen,
penslet dem med smeltet hvitløkssmør,
på med revet god ost,
og så hvitløksrømme på toppen!
Litt rødløk og persille på.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Såååååå utrolig digg!!!

Sugen på airfryer?
Med koden:      Kjersti15

Får du 15% på hele handlekurven OG gratis frakt! hos www.cosori.no  

#langos #icookcosori #cosorimat #cosorinorge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.