Baconfingers


Perfekt til søndagsfrokost,
eller til en lunsj/brunsj

Oppskriften fant jeg i boken til Christopher Sjuve
«Alt blir bedre med bacon»

Bacofingers

4 dl hvetemel
1,5 dl vann
2 ts tørrgjær
1 ss olje
1 ts salt

10 skiver bacon
10 pepperkorn
4 ss brunt sukker 

Kna sammen ingrediensene til deigen og la den heve tildekket 1 times tid.
Del i 10 biter og trill pølser.

Knus pepperkorn i en morter e.l. og bland med sukker.
Tvinn 1 bacon rundt hver pølse og dypp i sukker og pepperblandingen


Legg på bakepapirkledd plate og stek i ovn på 180* til baconet er stekt.
Jeg stekte mine ca 20-24 minutter ca.
De må være litt godt stekt.
Snu gjerne pølsene mot slutten for å få dem glossy over det hele.
Avkjøl på rist, serveres lunkne.

4 hendelser på “Baconfingers”

Legg igjen en kommentar til Eva Avslutt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.