Perfekt til søndagsfrokost,
eller til en lunsj/brunsj
Oppskriften fant jeg i boken til Christopher Sjuve
«Alt blir bedre med bacon»
Bacofingers
4 dl hvetemel
1,5 dl vann
2 ts tørrgjær
1 ss olje
1 ts salt
10 skiver bacon
10 pepperkorn
4 ss brunt sukker
Kna sammen ingrediensene til deigen og la den heve tildekket 1 times tid.
Del i 10 biter og trill pølser.
Knus pepperkorn i en morter e.l. og bland med sukker.
Tvinn 1 bacon rundt hver pølse og dypp i sukker og pepperblandingen
Legg på bakepapirkledd plate og stek i ovn på 180* til baconet er stekt.
Jeg stekte mine ca 20-24 minutter ca.
De må være litt godt stekt.
Snu gjerne pølsene mot slutten for å få dem glossy over det hele.
Avkjøl på rist, serveres lunkne.
Spennende 😀 Så faktisk godt og artig ut 😀 Ha en flott søndag 😀
🙏 Takk. Og god søndag til deg og🥰
Dette så ut til å være snacks…så de skal jeg forsøke å bake en dag 🙂
Ja, skikkelig gode👍