Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Skikkelig sprø havrekjeks. | MinMatgaleVerden

Skikkelig sprø havrekjeks.

Med forskjellig topping. Ink. video av fremgangsmåten.

Jeg søkte på sprø havrekjeks, og fikk opp min egen oppskrift fra gamlebloggen.
Så da ble det den da, pimpet med forskjellig topping.

Disse havrekjeksene ble skikkelig sprø,
og var fremdeles sprø etter 4 dager i boks. (Ps. Har ikke testet dette med sjokoaldetopping)
Vil du se en video av hvor enkelt det er?

Og havrekjeks er veldig greit å ha klar i en boks,
om du skulle få besøk,
eller bare fikk veldig lyst på en havrekjeks med brunost på….??

For disse ble utrolig gode…
Også med topping.

Jeg er veldig fornøyd med at de fremdeles er sprø,
etter dagers opphold i boks. (har ikke testet om dette også gjelder med sjokoladetopping)
Det er nemlig ikke  så kjekt med kjeks som smaker fantastisk nystekt,
men som, når du tar dem frem igjen dagen etter, er blitt myke.

Sprø havrekjeks

2,5 dl hvetemel
3/4 ts bakepulver
1/2 ts natron
200 g smør
2,5 dl sukker
0,6 dl brunt sukker
1 egg
1 ts vaniljeekstrakt (event vaniljesukker)
7,5 dl havregryn, små
Strøes med litt maldonsalt

Toppes etter ønske. Sjokolade, nonstop, peanøtter o.l.

Oppskriften gir 24 kjeks

Pisk mykt smør med begge sukkertypene. Ha i egget og vaniljeekstrakten.
Bland mel med natron og bakepulver,
og ha til sist i havregrynene.

Sett med ss på bakepapir, ha avstand, de flyter utover.
(9 på hver plate)
Strø på litt maldonsalt. Og ønsket topping

Størrelsen justerer du selv, men husk de flyter utover.

Stek på 180* i 13-16 minutter
Avkjøl på rist.

Oppbevares i tett boks.

#cookies #kjeks #havrekjeks #sjokolade #topping #nonstop #peanøtter #oppskrift #hjemmelaget #enkelt #raske

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.