Seige kransekakestenger.

Av og til blir jeg så glad når jeg finner glemte oppskrifter på min gamle blogg.
Disse må jeg prøve meg på igjen.
Er jo snart jul jo!

Jeg fant en kransekakeoppskrift som ga skikkelig seige kransekakestenger…

For gode seige kransekake-stenger er noe av det beste som finnes….

Kransekake og is…..mmmmmmm……

Seige kransekakestenger.

375 g malte manlder, med skall
375 g melis
1 ss hvetemel
2-3 eggehviter

Bland de malte mandlene med melis og hvetemel. Rør i eggehviter, til du har en masse som er litt mykere enn  marsipan.
Legg deigen i kjøleskap over natten.

Trill pølser, i fingertykkelse. Stek dem på 200* 8-10 minutter til de får en lett gylden farge.
Avkjøl, og putt i fryseboks over natten.
Oppbevares så i tett kakeboks. (Kan også oppbevares i fryseboksen)

Skikkelig seige gode kransekake-stenger.

#kransekake #kransekakestenger #seige #enkle #oppskrift #hjemmelaget

2 hendelser på “Seige kransekakestenger.”

  1. Hei Kjersti, disse såg gode ut ? men trur du melisen kan byttes ut med sukrinmelis? Skulle vore artig å prøve det. Men dette virker veldig søtt, kanskje vi kan redusere søtstoffet litt
    Lykke til i helga Kjersti, hadde så lyst å høre foredraget ditt søndag, men så er vi bedt i kaffibesøk, bursdag i familien ?Skal det vere generalprøve på teaterstykket, eller har det kanskje vore?

    1. Hei Turid. Tja, har ikke prøvd meg så mye på sukrin, så vet rett og slett ikke. Men gi gjerne tilbakemelding på resultat om du prøver 🙂 Tusen Takk for det, blir litt av en helg. Nei denne gang tror jeg ikke vi klarer generalprøve før tidligere på dagen lørdag en gang, vi er litt bakpå, men vi samler oss nok sammen og har alt klart lørdag.:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.