Denne kaken ble satt sammen i huj og hast før jeg skulle reise.
Jeg hadde deilig hjemmelaget vaniljekrem, og litt ripscurd som skulle vært brukt.
Så da laget jeg en kake som Gubben tok med til Svigermor sist søndag.
Jeg fikk aldri smakt på denne,
selv om den i mitt hode hørtes god ut,
så jeg tenkte ikke blogge den.
Men så kom Gubben med tilbakemeldinger fra Svigermor.
«Den var så god!»
«Beste kaken jeg har smakt»
Og når jeg får så gode tilbakemeldinger, må jeg jo blogge kaken.
Her har jeg altså laget en mandelbunn
Mandelbunn
75 g sukker
2 egg
Pisk til eggedosis
75 g malte mandler
1 ss hvetemel.
Vendes inn. Legg bakepapir i bunnen på en liten 20″ form.
Hell deigen i, stek ca 30-35 minutter på 175*
Avkjøl på rist.
Legg bunnen på kakefat og bre over et lag
Ripscurd.
Bland
Hjemmelaget vaniljekrem
med pisket kremfløte.
Bre dette over curden.
Pynt. Gjerne med spiselige blomster fra naturen.
Men sjekk at de er spiselige først!
#mandelbunn #rispcurd #vaniljekrem