Mandelbunn med ripscurd og vaniljekrem

Denne kaken ble satt sammen i huj og hast før jeg skulle reise.
Jeg hadde deilig hjemmelaget vaniljekrem, og litt ripscurd som skulle vært brukt.

Så da laget jeg en kake som Gubben tok med til Svigermor sist søndag.

Jeg fikk aldri smakt på denne,
selv om den i mitt hode hørtes god ut,
så jeg tenkte ikke blogge den.

Men så kom Gubben med tilbakemeldinger fra Svigermor.

«Den var så god!»

«Beste kaken jeg har smakt»

Og når jeg får så gode tilbakemeldinger, må jeg jo blogge kaken.

Takk Svigermor <3

Her har jeg altså laget en mandelbunn

Mandelbunn

75 g sukker
2 egg

Pisk til eggedosis

75 g malte mandler
1 ss hvetemel.

Vendes inn. Legg bakepapir i bunnen på en liten 20″ form.
Hell deigen i, stek ca 30-35 minutter på 175*
Avkjøl på rist.

Legg bunnen på kakefat og bre over et lag

Ripscurd.

Bland

Hjemmelaget vaniljekrem

med pisket kremfløte.

Bre dette over curden.

Pynt. Gjerne med spiselige blomster fra naturen.
Men sjekk at de er spiselige først!

#mandelbunn #rispcurd #vaniljekrem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.