Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Mine beste seige sjokoladekjeks. | MinMatgaleVerden

Mine beste seige sjokoladekjeks.

Lyst på noen seige gode sjokoladekjeks i høstmørket?

Mørke, smaksrike cookies.

Seige sjokoladecookies.

Dette er en av oppskriftene som jeg bruker igjen og igjen,
som er så enkel og så god at den er blitt min favoritt.
Ikke bare min, men også Guttenes favoritt.

 

Mine beste sjokoladecookies, som jeg lager igjen og igjen.
Mørke, seige og helt fantastisk gode!

Oppskrift på mine beste sjokoladecookies!

#cookies #sjokoladekjeks #seige #oppskrift

3 hendelser på “Mine beste seige sjokoladekjeks.”

  1. ser gode ut disse,nå kjøpte jeg havregryn og havremel i dag,har lyst å lage gode havrekjeks,har du en oppskrift å anbefale

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.