Notice: Funksjonen _load_textdomain_just_in_time ble kalt feil. Innlasting av oversettelser for tekstdomenet astra ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6114 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 630 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 638 Har du prøvd disse bollene? | MinMatgaleVerden

Har du prøvd disse bollene?

Det er søndag og Fastelavn.

Jeg skal på jobb,
så jeg skal love deg det skal bakes boller i dag.
Mange boller. Må i hvert fall ha 50 stk!
I går bakte jeg de uten sukker.
Det er bare å ta bort sukkeret, erstatte med litt kunstig søtning.

Men skal du bake boller i dag,
så prøv å bake tangzhong. Det gir utrolig saftige boller.

Oppskrift på boller tangzhong

 

 

Og vil du være litt mer kreativ enn å fylle bollene med syltetøy og krem.
Så prøv den varianten her.

Solbærgelè i nederste lag.
Revet marsipan og pisket krem i øverste lag.

Fastelavensboller for viderekomne.

Eller lag denne varianten,
Boller hjemmelaget vaniljekrem og kokostopp i vårlige farger.

1 hendelser på “Har du prøvd disse bollene?”

  1. Kos deg med bollebakst,jeg bakte glutenfrie på fredag,ble overasket over kor myke og fluffy dei ble og kjempegode ,blir nok et par stk til kaffen i dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.