Det er søndag og Fastelavn.
Jeg skal på jobb,
så jeg skal love deg det skal bakes boller i dag.
Mange boller. Må i hvert fall ha 50 stk!
I går bakte jeg de uten sukker.
Det er bare å ta bort sukkeret, erstatte med litt kunstig søtning.
Men skal du bake boller i dag,
så prøv å bake tangzhong. Det gir utrolig saftige boller.
Oppskrift på boller tangzhong
Og vil du være litt mer kreativ enn å fylle bollene med syltetøy og krem.
Så prøv den varianten her.
Solbærgelè i nederste lag.
Revet marsipan og pisket krem i øverste lag.
Fastelavensboller for viderekomne.
Eller lag denne varianten,
Boller hjemmelaget vaniljekrem og kokostopp i vårlige farger.
Kos deg med bollebakst,jeg bakte glutenfrie på fredag,ble overasket over kor myke og fluffy dei ble og kjempegode ,blir nok et par stk til kaffen i dag