Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Første uken i januar. Podkast! | MinMatgaleVerden

4 hendelser på “Første uken i januar. Podkast!”

  1. Du har en tøff hund som tør å drepe ballonger 🙂 Jeg synes ballonger er ok men liker ikke å blåse dem opp, og i hvert fall ikke å sprekke dem. Så når jeg skal ta mine bilder så må jeg alliere meg med en assistent 🙂

    1. Ja ballonger er best å få tatt av dage, synes Bonnie 🙂 Jo, det kan vær egreit med litt hjelp, jeg ville ikke ha sprukket dem selv 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.