Rabarbra og jordbærkompott.

Rabarbraen er som sagt moden,
og jeg har igjen vært på «slang» hos naboen.

Her vokser rabarbraen så det står etter.

Og her er den blitt til en deilig kompott.
Nydelig servert til pannacotta.

Eller server den som den er,  med fløte/vaniljesaus eller vaniljeis.

Helt himmelsk.

Rabarbra og jordbærkompott

400 g rabarbra i biter
200 g jordbær, gjerne frosne
ca 2 dl sukker (Minsk litt om du liker en friskere kompott)

Ha alt i en passe stor panne og kok på mellomsterk varme, ca 20 minutter.
Ikke rør for mye så alle bitene går i stykker.

Server den i alle mulige varianter, kan også brukes som fyll i sukkerbrød.

Eller med denne fantastiske kremen, som kommer oppskrift på senere i uken.


Enkel med fløte, guttenes favoritt.

Eller altså til PannaCotta

Smaken av sommer….

#rabarbra #kompott #jordbær #oppskrift #dessert

1 hendelser på “Rabarbra og jordbærkompott.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.