Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Dagens tarot. | MinMatgaleVerden

Dagens tarot. 

Det er jo litt påfallende kanskje, at jeg dagen etter en flaske bobler ute i sommeren med gode venner. (Sånn at du ikke tror jeg satt der alene og supet)

Får dette kortet:


Måtehold altså. Greit, jeg tar hintet. Men samtidig viser også kortet til gleden ved å dele, du ser de to begrene. Til å prøve nye ting, foten i vannet, og til å utforske nytt land, stien inn i solnedgangen.

Kortet sier meg at jo, du må så gjerne nyte et glass, men del med dine venner, prøv noe nytt og dra på nye eventyr.

Så da bestiller jeg meg en tur til Oslo jeg. Trengte bare det ekstra lille puff for å bestemme meg helt.

#tarot

1 hendelser på “Dagens tarot. ”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.