Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Crabsticks-salat. | MinMatgaleVerden

Crabsticks-salat.

Det er veldig enkelt å lage sine egne salater.
Man kan og gjøre dem litt mer «chunky»
og la dem bli middag sammen med godt brød.

Jeg ble inspirert av en god kollega,
og laget min variant av crabstick-salat.

Dette passer jo også godt til tapas, eller å ta med på korgfest.

Vil du lage din variant??

Bli inspirert av min video

Video av crabstick-salat

Så godt!

Video

#crabsticks #salat #inspirasjon

6 hendelser på “Crabsticks-salat.”

  1. herlig,skal ikke si noe til gubben,men salaten skal jeg lage,jeg tenker jeg lager majonesen selv også :=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.