Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Bringebærkjeks. Svenske Hallongrottor. | MinMatgaleVerden

Bringebærkjeks. Svenske Hallongrottor.

Tid for bringebær!

I dag skal jeg på sykehjemmet og besøke min far,
da skal jeg ta med disse kjeksene.

Nydelige små bringebærkjeks.

Eller Hallongrottor, som de heter på svensk.

Etter å ha lest om dem i flere svenske bøker,
måtte jeg bare prøve dem, for noen år siden.

Og de er altså kjempegode!

Oppskrift på Svenske Hallongrottor

 

#bringebær #kjeks #hallongrottor #hallon #bringebærkjeks #oppskrift

3 hendelser på “Bringebærkjeks. Svenske Hallongrottor.”

  1. Jeg var sikker på jeg var her i går, jeg la til og med igjen kommentar…Men det må ha vært på Instagram da. For jeg var så glad når jeg så du skulle lage Hallon-rottor 😀 Håper han koste seg med dem 🙂 Her går det kun i is, men jeg har begynt å prate MYE om kaker etter jeg ble venn med deg altså 😀 Det sier ALLE 😉

    1. Hehe, lett å bli påvirket ? Det var på fb tror jeg, du kommenterte. For jeg lo når jeg leste det. Men jeg var strømløs i dag og har ikke blogget eller svart ? Nå er vi på sykehjemmet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.