Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Lenker til oppskrifter fra «Live-sending fra Kjøkkenbenken» | MinMatgaleVerden

Lenker til oppskrifter fra «Live-sending fra Kjøkkenbenken»

Jeg har hatt LIVE-sending på facebook nå,
Min Matgale Verden på FB

Og her kommer lenkene til oppskriftene jeg snakket om:

 

Ostekake til jul!

En nydelig ostekake med pepperkakebunn og pepperkakekrydder i ostekremen.
Samt appelsin/klementin gelè på toppen.

Og så dette krydderet som du ENKELT lager selv!
Og som kan brukes til SÅ mye mer enn pepperkaker!

Hjemmelaget Pepperkakekrydder

 

På tampen der var jeg innom med min aller beste aioli!
(Eller chiliaioli, forskjellen er en dæsj chilisaus…)

Hjemmelaget Chiliaioli.

 

Og så snakket jeg om Brownie strøssel, eller småbiter,
som er PERFEKT på is!

Brownie-strøssel  til is

Du fikk se meg lage:

Saftige Kanelboller, Tangzhong – style

 

Og ikke minst:

Hjemmelaget Müsli

 

Som altså KAN lages «jule-edition»

Har jeg glemt noe,
så gi meg en kommentar 🙂

 

 

 

2 hendelser på “Lenker til oppskrifter fra «Live-sending fra Kjøkkenbenken»”

  1. masse deilig her,hos meg er det punktum for alt som skal lages i bakerovnen for den er ikke helt friske :=) men innen jul har jeg helt sikkert en velfungerande bakerovn igjen.Godt du har masse å friste med da som ikke skal inn i bakerovnen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.