Da er det offisielt,
jeg er hekta på snitter!
Mandag laget jeg de nydelige
sjokoladesnittene med glasur,
og i dag ble det kokossnitter med sitronglasur.
Jeg har jo tidligere laget både karamellsnitter og
sjokoladesnitter til jul før,
men Camilla Hamid tar snitter til nye høyder!
www.mykitchenstories.se
Disse var nydelige,
jeg skulle stekt dem 1 minutt mindre,
de ble litt for sprø i kantene,
men altså….du verden, SÅ godt!
Kokossnitter med sitronglasur
125 g smør
1 dl sukker
2 ss sirup
2 dl hvetemel
2 dl kokos
2 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
1 klype salt
Rør mykt smør/smeltet smør sammen med sukker og sirup til en kremig krem.
Ha resten av ingrediensene og rør sammen til en deig.
Del den i to og legg den i to lengder på bakepapirkledd plate
Trykk dem litt flat med fingrene/en gaffel/slikkepott
Stek på 175* i 12-15 minutter over og undervarme
Avkjøl på rist.
Sitronglasur
1 dl melis
2-3 ss sitronsaft
1 dråpe sitron eterisk olje hvis du har (kan sløyfes)
skall av sitronen
Rør sammen melis og sitronsaft. (event eteriske olje)
Smør utover langs midten av kakene.
rasp det gule over glasuren, både som pynt og som smak.
elsker både kokkos og sitron så disse vil jeg lage når jeg har kokkos i hus
Ja det vil jeg anbefale, så gode og enkle å lage