Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Tur-tips for å få deg over dørstokkmila! | MinMatgaleVerden

Tur-tips for å få deg over dørstokkmila!

Det er så deilig å være ute på tur,
men innimellom ER det så vanskelig å komme seg ut.
Jeg har jo en hund som  får meg ut uansett,
og det er så klart også et tips,
men alle har ikke anledning til å skaffe seg hund.
IMG_20160222_152119

Derfor skal du få et annet tips,
nemlig lydbok!
Lydbok er genialt å gå på tur med.
Om bakken er tung og regnet øser ned,
så spiller det ingen rolle,
for i lydbokens verden blir enda en ny ledetråd gravd frem,
eller enda en krise oppstår,
og man har ikke tid til å tenke på at det er tungt en gang.

Pass bare på å ha regler!
Man har IKKE lov å høre lydbok når man sitter i sofaen!

Lydboken kan KUN brukes utendørs,
når man går på tur,
eller når man gjør hagearbeid som er fryktelig kjedelig!

Med sånne regler blir tur og kjedelig hagearbeid plutselig lystbetont og fristende!

Ps! Synes du lydbøker er dyrt kan jeg tipse om svenske lydbøker til halve prisen, jeg kjøper mine på www.muntligt.se Svensk er pent å høre på, og når det er halve prisen så!
Hvis ikke finnes det mye gratis morsom podcast å høre på.
Lykke til.

6 hendelser på “Tur-tips for å få deg over dørstokkmila!”

  1. Jeg har enda ikke hørt på lydbøker, men har en venninne som reklamerer heftig….en annen en deg altså 😀 og hun er halvt svensk og reklamerte også for svenskevarianten:-) Det er henne som har bursdag i dag…jeg burde kjøpt en lydbok til henne… Men det har jeg IKKE 😀 Hva er planen for din lørdag? Klemmer <3

    1. Oj, du var tidlig våken 🙂 I dag skal jeg på jobb, men ikke før 13,30, så før det blir det nok litt blogging, tur med Bonnie og kanskje en tur på butikken, ikke verdens mest spennende lørdag, men men. Så da får jeg jo hørt litt på lydbok da 🙂 Tippe venninnen din blir glad for akkurat det du har kjøpt til henne jeg, så kose deg masse i kveld da, og tvi tvi 😉

  2. Det er fint å ha noe å høre på når man gjør noe som er kjedelig, – jeg hører gjerne på radioen. Smart med lydbok da, og hører man på ei krimbok så går man til den er ferdig, hihi, – men da bør det nok helst ikke være mørkt ute…… Ha en fin lørdag!?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.