Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Javisst er jeg det! | MinMatgaleVerden

Javisst er jeg det!

Jeg er på jobb.

Senvakt på en lørdagskveld

Men hva gjør vel det når jeg får høre fra en pasient at: «Du e virkelig ei flott dame!!»

Når jeg fortalte dette til min mye yngre arbeidskollega ristet hun litt på seg, dette var tydelig ikke noe hun kunne tenkt seg å få fra den eldre garde.

Men for oss på 40+ skal det ikke mer til for å redde lørdagskvelden.

For når man er 40+ må man ta alt til seg og bruke det for alt det er verdt!

En god leveregel som flere burde følge.

Så javisst!

Jeg er virkelig en flott dame jeg!

God lørdagskveldd

1456591708606-1880621406

 

4 hendelser på “Javisst er jeg det!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.