Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Truseproblemer, igjen! | MinMatgaleVerden

Truseproblemer, igjen!

God morgen.

Etter at jeg kjøpte inn ny «trusepark»,
bestående av hvite, gode, store, deilige hipster og boxer-truser,
kan jeg fortelle de er blitt godt brukt.

Smart å kjøpe hele 9 stk!

For du verden så deilig det er å gå med truser som dekker hele rumpa,
selv om jeg hadde vennet meg fint til string-trusene.

Og skal jeg gå med stram bukse er string eneste løsningen,
ja,
hvis du da bryr deg om hvordan rumpa ser ut i den stramme buksen.

Og det gjør vi jo,
gjør vi ikke?

I går skjedde det en glipp,
og jeg var plutselig på ettermiddagstur over fjellet med string.
019

På vei nedover lenn-bakkane kjente jeg at jeg ikke holdt ut mer.

Jeg MÅTTE bare dra ut!

For turgåing og string er ingen god kombo!

Jeg så meg rundt,
ingen i sikte,
og jeg så mitt snitt til å dra trusen ut og på plass.
(Hvis du har brukt string skjønner du hva jeg mener,
og jeg snakker nå UTENPÅ  buksene)

Men har du noen gang forsøkt å dra ut en stringtruse med hansker og tur-bukse.

Glatt tur-bukse og myke hansker.

Det var rett og slett nesten umulig å få fatt på den truse og fått dratt den litt ut!

Jeg måtte til slutt omtrent bruke begge hender,
og jeg kjente jeg ble mer og mer desperat,
nesten litt hysterisk,
samtidig måtte jeg se meg rundt,
for tenk om det kom noen!

Det gikk bra,
trusen kom ut,
og jeg kom meg hjem fra tur,
uten å få hysterisk anfall over «inngått» string!

Det skal sannelig ikke være enkelt  her i livet nei!

Ha en diger-truse-dag.

6 hendelser på “Truseproblemer, igjen!”

  1. Nei, det er det jeg sier, TRUSER er et av de verste problemene her i livet 😀 Ha-ha… Jeg strir jo voldsomt jeg også. Har ikke funnet noen nye favoritt-truser, og det er et problem altså..String blir det IKKE nemlig…og nesten umulig å få annet 😀 Ha en strålende dag, uten sytråd i rumpa 😀

  2. he he,nei det skal ikke være lett,for truse i rumpa er det værste som finnes )),men viste du at pier lobert sine som fås kjøpt i dagligvarebutikken har sømløse truser som omtrent ikke synes på kroppen,ikke går dei inn i rumpa og ikke synes dei gjennom treningsbuksa)

  3. Hahahahahaha jeg ser deg for meg fliir 😀 Stringtruser er skikkelig irriterende, jeg klarer de ikke rett og slett og i alle fall ikke på tur. Jeg får nesten et manisk behov for å pille de ut og plasere stringen på siden av rumpa. Kos deg med dagen, her laver det ned hvit snø <3 klæm på vei 🙂

    1. Ja man kan bli gal av mindre 🙂 Snø!! Huff, her skinner solen, men litt snø ligger fremdeles…vil ha vår nå! klemmer på vei tilbake<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.