Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 «Nei jeg er jo en jobb-hore jeg…» | MinMatgaleVerden

«Nei jeg er jo en jobb-hore jeg…»

God morgen.

Når jeg skiver blogg lager jeg meg jo en egen sjargong her inne.

Sjargong er et av de ordene som minner meg om hvordan de snakket før,
for da ble sjargong mer brukt i dagligtale,
det samme ble god aften.

God aften er en hilsen vi burde begynne å bruke igjen.

Det høres litt stivt ut,
men samtidig både raffinert og kultivert!

God aften!

Digresjon!

Min sjargong her inne gjør at jeg innimellom tror alle leser det jeg skriver,
og at alle vet hvilken type humor jeg bruker.

Det er overhode ikke sannheten.

Det ER nemlig ikke så mange som leser bloggen min hver dag,
ei heller som får med seg min sjargong.

Som at jeg er en jobb-hore!

Et ord jeg har brukt så mye at jeg regner det som daglig-tale.

Men når redaktøren for avisen jeg freelancer for ringer,
og i en bi-setning spør om jeg fremdeles jobber på Horisont.

Ja så ER det kanskje litt dumt at jeg svarer med :

«Neida, jeg er jo en jobb-hore jeg,
så nå jobber jeg på Åstveit Helsesenter!»

Jeg synes han ble litt usikker i røsten da han sa noe om at det jo sikkert var bra å skifte jobb innimellom.

Og så kan man jo bare håpe på at han fikk med seg HELE ordet på den litt dårlige linjen..

Ha en litt løs onsdag.

5 hendelser på “«Nei jeg er jo en jobb-hore jeg…»”

  1. Hanne Beate

    Hehe, ja jeg vet ikke om noen andre enn deg som bruker ordet jobb-hore, og en fordel om han fikk med seg HELE ordet ja….. Ellers håper jeg at han kjenner deg så godt at han ikke tror du jobber som det på eldresenteret, hihi!

  2. Ha-ha…ja jammen kan man bli litt vel uformell innimellom 😀 Ikke sikkert han visste helt hva det jobb-hore-greiene gikk ut på …he-he..God aften er et spesielt ord, men jeg må si at jeg sier sjelden GOD DAG også jeg 😀 Jeg sier bare HEI, for det meste 😉 Ha en fin kveld min venn, jeg er så trøtt og sløv om dagen at jeg orker knapt blogge…Og jobben er TUUUUNG… Blæh!! Klemmer <3

  3. ja med den komentaren fikk han nok litt bakoversveis hi hi ,men det var litt enkere å nå deg på blogg.no ) da dukket jo du opp på bloggen vår )) hver gang du la du la ut noe)

    1. Ja det var enklere når jeg dukket opp på feeden, men veldig glad du er her inne likevel. Hvis du er på facebook gjør det tingene litt enklere, men vet ikke om du er der?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.