Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hva kjøpte Gubben i bryllupsgave?? | MinMatgaleVerden

Hva kjøpte Gubben i bryllupsgave??

God morgen.

Så var det kanskje bra det var 14 år da,
og ikke 6 som jeg trodde.
043For når jeg sto og laget middag i går,
synes jeg Gubben brukte så lang tid,
og plutselig slo det meg at han antagelig var inne for å kjøpe blomster!

«Nå kommer han sikkert dragende med en diger bukett roser» tenkte jeg .

«Da får jeg lime på meg mitt peneste smil, og LA VÆR å  glippe ut av meg noe syrlig som: 

Jaja, du har kjøpt arbeid til meg ser jeg !»

Jeg er nemlig ingen stor tilhenger av blomsterbuketter.
(Jeg er vel ingen stor tilhenger av blomster i det hele tatt,
jeg tar stort sett livet av dem)

Avskårne blomster er bare arbeid!

De skal ha vann, MED pulver i,
og så skal de klippes!
Inni bukettene putter de ofte andre ting også,
harde plastdingser som man står og ødelegger saksen på,
for de er selvfølgelig nøyaktig lik en blomsterstilk!

Og ikke nok med det,
dagen etter skal vannet skiftes og alt klippes IGJEN,
dag etter dag.
Før de begynner å drysse og visne ned på bordet!

Arbeid!

Jeg har da hele skogen utenfor hvert vindu i huset!
Jeg behøver ikke blomster inne i huset!

Jeg stålsatte meg til Gubben kom,
enda jeg allerede inni meg var begynt å tenke…
Han BURDE vite at jeg hater blomster etterhvert….

Gubben kom,
tomhendt!

Han fortalte at han hadde svingt inn på Åsane hagesenter,
før han tenkte : «Nei då får eg sikkert kjeft!» og så kjørte han hjem!

14 års ekteskap altså!
Kan anbefales!

Vi nøt en deilig kyllingsuppe med kokos og eple (Takk for tips Slavomira!)
Jordbær og hjemmelaget vaniljesaus.
Samt pizza til kvelds.
Gubben fikk så klart servert en hjertepizza.
hjertepizzaEn fin bryllupsdag uten avskårne blomster, men med mye god mat!
Akkurat sånn vi vil ha det!

#bryllupsdag #hjertepizza #avskårneblomster

8 hendelser på “Hva kjøpte Gubben i bryllupsgave??”

  1. ja så forskjellige er vi,jeg elsker blomster,men har en mann som skjelden kjøper slike ) men han er flink til å kjøpe rhododendron for min drøm er å plante oss inne mellom hage og slåttemark med herlige store rhododendron )) og den pizzaen sså skikkelig deilig ut

    1. Rhonodendron er flott da! Ja er det ikke rart at min mann gjerne ville kjøpt blomster, og din sjelden gjør det, når du vil ha og jeg ikke, livet er artig 🙂

  2. Hehe, ja jeg liker igrunnen bedre pottepanter enn avskårne. Ellers så skal ikke vannet skiftes ettet at pulveret er hatt oppi, – da holder det bare å fylle på vann etterhvert. Jeg klipper de også bare én gang, før jeg setter de i vann. For at de skal holde seg lenger, lønner det seg å sette de litt kjøligere om natten. Herlig pizza Gubben fikk servert!?

  3. Gratulerer med bryllupsdagen 🙂 Jeg klipper bare blomstene før jeg tar dem oppi vasen men jeg pleier å sette de på et litt kjøligere sted på natta så holder de leeenge. Foresten du, jeg lot det stå sitron/appelsinvann i den beholderen helt til i dag bare for å teste det med den bitterheten og i dag var det ennå ikke bittert. Jeg tror det er fordi det blir vakum når jeg tapper, må liksom skru opp lokket på toppen innimellom. Nå er den full igjen og det beste kjøpet på leeenge 😀 Ha en nydelig kveld, her er det øving med gutta goooodklæmme <3

    1. Ahh….kanskje jeg må ta min opp igjen fra kjelleren og teste sitronvann jeg og 🙂 klemmer, fredagsklemmerfaktisk<3

  4. Det hørtes veldig bra ut 🙂 Jeg er helt enig her, trenger ikke så voldsomt med blomster. Jeg tar også bare livet av dem :-/ Gratulerer til dere da 🙂 Uansett 🙂 Gleder meg forresten veldig til å se deg igjen 🙂 Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.