Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg elsker! | MinMatgaleVerden

Jeg elsker!

God morgen.

Jeg elsker tidlige morgener,
det er en grunn til at jeg sitter her hver bidige morgen og skriver.

Jeg elsker og å gå på tur om morgenen
DSC_0096

Mens det enda er skumring,
før naturen helt har våknet.
DSC_0097

Når livet er litt mystisk,
ikke skummelt,
bare litt gammeldags mystisk!

I gamle dager var det ikke noe som var farlig!
Det var bare litt mystisk!
Elsker gamledager!

DSC_0098Jeg liker å gå opp,
komme meg opp på fjellet,
se tåkedotter og merkelige kreasjoner i morgendisen.

Ofte tenker jeg på å bo der oppe,
kanskje i et av de nedlagte torvhusene,
bo øverst oppe og se utover,
ha kontroll,
sitte ute med bål og varm kaffe….

Kanskje loggføre alle bevegelser i dalen,
bli til uvurderlig hjelp når politiet skal oppklare et mord!

Det virker som det perfekte liv!

Ikke at noen blir myrdet altså,
jeg leser bare for mye krim,
men å leve der oppe,
bo i et gammelt torvhus,
sitte ute ved bålet om kvelden.
Perfekt!

Helt til jeg må gå på do i buskene antagelig,
ikke det mest perfekte jeg vet om!
DSC_0102Jeg liker å se ned,
her ser jeg huset mitt, det som ligger nærmest bildekanten her over….

Tidlige morgenturer,
jeg elsker det!
DSC_0105Ikke akkurat opp den bratteste stigningen,
da er det fint med lydbok og et grotesk mord på øret!

Men å komme opp der,
i tidlige morgentimer,
det er bare så godt!

Så godt for sjel og sinn.
Jeg elsker det!

Ha en fredag i friluft!

6 hendelser på “Jeg elsker!”

  1. Det skjønner jeg godt 🙂 Man får fred i sånne omgivelser, selv med mord i hodet 😀 Ha en strålende fredag min venn <3klemmer <3

  2. takk for en nydelig morgen vandring.Slett så glad i disse tidligere morgenene er nok ikke jeg ,ja bortsett fra når vi er på bobiltur da,da liker jeg dei tidlige morgenene )) ha en nydelig fin dag

    1. Ja det er ofte noe annet når man er på ferietur:) Elsker morgener da og jeg 🙂 Takk i lige så<3

  3. Ååååå akkurat det der med å sitte med et bål og se sånn utover er jo bare fantastisk, nå fikk jeg også lyst til det, bare ikke den bratte bakken for å komme opp dit. Hadde det for eksempel gått heis dit opp så kunne vi sittet og loggført sammen alle bevegelser og oppklart mord for hvemsomhelst :D.. bare at jeg er bittelitt mørkeredd. Her skinner sola i dag og jeg har null lyst til å jogge, så det blir ikke nå i alle fall, kanskje skal jeg tenke på det etterpå 😀 Luuurt. Ha en riktig så god helg og stor bamseklæm <3

    1. Ja sant! Jeg kan lett lage en heis til deg om du blir med, for det er koselig å være to da, så kan vi sitte der, og loggføre og prate skit om de vi ser, hehe 🙂 Joggings passer best i uken, ikke i helgen, hehe <3 klemmer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.