Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Et løvetannbarn?? | MinMatgaleVerden

Et løvetannbarn??

God morgen.

Jeg har aldri kjempet som en løvetann.
Aldri vært et løvetannbarn.
IMG_8845

Aldri skreket og tatt plass,
aldri sneket i køen på utedass.

Jeg er nok mer som karsen jeg.
IMG_8843Litt sånn innimellom, uklar men grei.

En av de mange,
tynne og lange,
som plutselig kjenner at buksa er trang!

Det er bra barnslig av kroppen å begynne å vokse igjen når man er 40+ !!

Ha en passelig dag!

1 hendelser på “Et løvetannbarn??”

  1. For et herlig dikt 🙂 Ja, vi trenger ikke noe voksing så sent i livet. Men med alle de kakene du serverte i går kveld, HVIS jeg skulle vært glad i å bake og lage mat, hadde jeg ikke sett ut etter DEN dosen 😀 Og når dere jafser kaker i mai, er jeg og lukter på pizzaen i Italia 🙂 Ha en strålende dag min venn, kommer sent men godt inn til deg 🙂 Og venter på DAGENS innlegg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.