Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Diskriminering på høyeste plan! | MinMatgaleVerden

Diskriminering på høyeste plan!

God morgen.

Det er en skam!
Det er helt utrolig at det går an!
Det er diskriminering på høyeste plan!
Det er mobbing!
Trakassering!
Det er å frata oss en menneskerett!

Hva jeg snakker om?

Jo,
jeg var på Rema i går,
skulle handle og kjøpe ny hårfarge.

Etterveksten er på vei,
og den har en merkelig farge som slett ikke er min!

Jeg skulle derfor kjøpe farge, og få det gjort.

Men hva ser jeg?
DSC_0239De har fjernet RØD hårfarge!
RØD er ikke lenger i sortimentet!
Det er ikke lengre LOV å være rødhåret!
Iflg nærbutikken!

En skam er det!
Jeg vurderer boikott og protesttog!

Og jeg forventer alle rødhårete å ta affære!
Dette kan vi ikke finne oss i.

Ha en RØD dag!

4 hendelser på “Diskriminering på høyeste plan!”

  1. uffda,,,,,,du kan finne rødfarge oppfrisker hos VITA, den tar ikkje de grå helt,men den fresher opp fargen og hjelper deg til du får farget igjen. 1 flaske holder til fex 6 ettervekt behandlinger eller 3 hele hårfarge behandlinger. 3 minutter i dusjen is all <3

  2. Boikott Rema og rett inn på Kiwi, jeg har fremdeles noen butikker her med den røde fargen vår -:) Sender over noen jeg om det går HELT ille der borte 😮 God klem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.