Speilegg stekt på kretisk vis.

Det er sommer og snart tid for sommerferie.
Her skal du få mitt sommerstekte ferietips for speilegg,
inspirert av en fin ferie noen år tilbake.

Jeg savner fremdeles frokosten i Kreta,
og kokken på Macaris stekte noen nydelige speilegg!

Sammen med stekt paprika og tomater med ost og feta, var dette en klar frokostfavoritt.
Og kokken lærte villig vekk sitt triks.

Kjøleskapskalde egg, stekt på middels varme med ekstra virgin olivenolje,
når de har stekt litt øser du litt av den varme oljen over egget.
Strø til sist over salt og oregano.
Jeg brukte flaksalt som jeg gned sammen med tørket oregano.
(og det smaker IKKE pizza av egget)

Nå skal jeg ikke skryte av at mine ble helt lik de på Kreta,
det kan jo enhver se,
men de smaker kjempegodt!!

Og fra nå av steker jeg dem på denne måten.
Mmmmmmm…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.