Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 En kake til svigermor. Hvit dame med makronbunn. | MinMatgaleVerden

En kake til svigermor. Hvit dame med makronbunn.

Det var svigermors bursdag i går,
hun er så grei svigermor,
ønsker seg bare en kake.

For meg er det perfekt.
Og jeg laget kake.
En hvit dame, makronbunn og marsipantrekk.

Marsipanen farget jeg hvit,
det blir så pent da,
og med rosa perler stavet jeg svigermors navn.

Egentlig var planen å stave årstallet hennes,
men så var det dette med hukommelsen….
Og så fint at jeg ikke husket,
for å legge ut alderen til en dame i sin beste alder gjør man jo bare ikke!
bursdagskakeOg kaken…den ble god,
om jeg skal si det selv.

Oppskriften finner du HER

#hvitdame #makronbunn #oppskrift #sukkerbrød #vaniljekrem #bringebær #bringebærgelè

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.