Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 En smule hekta…? | MinMatgaleVerden

En smule hekta…?

God morgen.

Jeg installerte jo den der appen,
pokemon GO appen.

Og jeg må innrømme det,
jeg har sittet på bussen til byen og fanget pokemon!

Jeg satt til og med bak frem,
med mange folk på bussen,
jeg måtte ha briller på,
men plutselig var det viktigere å fange pokemons enn å bry seg om at jeg satt offentlig med briller.
DSC_0081

Jeg har droppet å plukke solbær,
og heller tatt en kjøretur og «plukket» pokemons.

Men altså, når det regner er det tørrere å plukke pokemons!

Og det morsomste med det hele er å gå på disse stasjonene og hente baller og annet knask. Nesten som lykkeposene  i gamle dager.

Jeg ELSKET lykkeposer!

Jeg betalte gladelig noen kroner for å få en pose med,
let`s face it,
gammelt rask som de ikke fikk solgt!

Nå går jeg på stasjoner, og er like spent på hva jeg får hver gang!

Ikke at jeg er hekta,
ikke så veldig,
men gøy er det,
og skal tro om jeg ikke burde tatt meg en tur til byen igjen snart….så mange stasjoner der….

Ha en aktiv dag!

 

12 hendelser på “En smule hekta…?”

 1. Ha-ha, din gale ungjente ;-)Kanskje dette er noe for meg 😀 Har ikke bil da..og ikke sykkel.. Men beina funker kanskje også? 😉 Klemmer <3

 2. Hahahaha herlig, jeg er også i gang og fanget nesten en på vei fra sverige i dag, men så kjørte gitaristen for fort…bare gjett det ble nesten en krangel eller? 😉 hahahaha kos deg med appen, det gjør jeg og good klæm <3

 3. Du driver med endringer igjen her inne nå? 🙂 Kjente meg ikke igjen 😀 Nå er jeg hjemme igjen fra Halmstad. En herlig tur forresten, ferien altså 🙂 Bussturen hjem var litt kjedelig…

  1. Ja, det var fint i Halmstad, der skulle jeg gjerne vært. Vi har feriert litt lengre oppe, men samme fine kyststripe. Jeg har forandret litt, men vet ikke om det var til det bedre??

 4. Jeg har ikke prøvd det der…men skjønner jo det må være gøy siden så mange liker det :)) Du kan jo fint bruke briller offentlig..veldig kledelig..men du tenker kanskje at noen tror du er gammel som må ha briller for å se..hehe..
  Sommerklem <3

  1. Hehe, ja det er litt det å grave frem briller, fordi man faktisk ikke ser noe….sånn gammeldamesyndrom, hehe Veldig gøy app, blir lett hekta 🙂 klemmer<3

 5. Åh, så godt å se at det er flere 40+ som har lastet ned appen! Jeg har ikke fanget så mange ennå for jeg må kjøre til sentrum for i det hele tatt å finne noen, – men det lønner seg å gå/sykle når man først er i området. Det dukker ikke opp noen uten at farten er under ca 15 km/t tror jeg. Flott app da, når man faktisk må ut å gå for å kunne spille det. 🙂

  1. Ja smart app. Har til og med gått tur med guttene mine etter denne kom, på deres oppfordring 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.