Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Min venninne med bussen! | MinMatgaleVerden

Min venninne med bussen!

God morgen.

Det ble trangt i natt,
da vi skulle på ute-kino,
og venninnen min kom kjørende i bussen sin.

Denne venninnen har jeg ikke sett på mange lange år,
og den gang var hun slett ikke så dreven bak rattet.

Jeg synes å huske at det var hun som kjørte så fort opp den bratte,
smale bakken her,
for da ble det kortere sjanse å møte bil……
Og en gang vi møtte bil på det bratteste,
slet hun sånn med å løse bilen,
at den vi møtte rygget hele veien ned igjen.

Ellers kjørte hun helt greit,
men at hun nå skulle komme kjørende i en svær buss hadde jeg ikke forutsett.

Jeg begynte å måle opp langs den ene kanten,
men da jeg spurte hvor lang bussen var,
sånn at jeg kunne skritte opp og finne ut om den kunne stå der jeg så en plass,
ville hun ikke svare.
Hun bare smilte, og sa det gikk bra….

Men det gikk jo ikke bra,
skulle hun ikke parkerer da??
Hun kunne jo ikke bare stå der!
Og jeg ville jo ha henne med på utekinoen.

Men så bare parkerte hun bussen,
uten at jeg måtte måle opp noe som helst.

Det var altså en drøm,
og denne venninnen har jeg ikke noe kontakt med mer.

Jeg regner med dette var et drømme-stikk til meg selv!

Slutt å være så forutinntatt,
slutt å skulle «hjelpe» alle.

De klarer seg selv,
akkurat sånn som DU SELV alltid vil klare deg selv!

Er det ille når drømmene mine gir stikk til meg selv?
vabø

Ha en parkert dag.
#drømmer

4 hendelser på “Min venninne med bussen!”

  1. Ja, der ser du, vi orger litt mye av og til vi , ikke sant..Noen ganger klarer de seg selv 😀 Kanskje bare et stikk om at du skal slappe av mer, jeg burde drømme litt mer jeg også, og får de beskjedene litt sånn direkte jeg også 😉 Håper du har sol og glede i dag 🙂 God klem <3 Og du, det bildet er veldig fint som header, det LYSER jo av deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.