Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 40+ med hullete bukser. Går det an? | MinMatgaleVerden

40+ med hullete bukser. Går det an?

God morgen.

I går var jeg i byen,
med hull i buksene!

Neida,
jeg har ikke lagt SÅ mye på meg at alle buksene revner i øst og vest,
ferdigkjøpte hull,
sånne som jeg husker foreldrene mine GREMMET seg over sist det var på mote.

«KJØPER du istykkerrevne bukser!
Nei da kan vi heller ta en bukse fra guttene
og rive huller i den! «

Så da gjorde jeg det og, tok bukse fra guttene (som i mine eldre brødre)
rev huller på knærne og lårene, og kanskje et like under rumpa og!

Vel,
denne moten som min foreldre-generasjon hatet er tilbake,
og jeg må si det er et kjært syn.

Jeg elsker hull i buksene.

Men, jeg var litt i tvil om jeg kunne gå med sånt selv.
40+…..hull i buksene…..GÅR det an??

Helt til jeg var på fest og ble overbevist av en av festdeltakerne.

«Nei nå må dere slutte! HVORFOR kan man ikke gå med hull i buksene?
Skal dere klippe dere kort og ta permanent og nå da?
Jeg ER så lei av 40+`ere som tror de må kle seg som gamle kjerringer!
Så lenge dere ikke går med så korte skjørt at halve ræven henger ute når dere bøyer dere, så kan dere gå med AKKURAT det som passer!»

Det er av og til litt betryggende å få en liten lekse opplest!

Jeg plukket derfor frem buksen som jeg kjøpte til et 80-tallsparty.
En lys dongeri med hull fra Gina!
Samme buksen som jeg brukte på kjendis-stuntet på Gol.
(Den festen med leksen var før vi dro på ferie)
IMG_9228Den har jeg brukt med kjærlighet de siste dagene.

Og i går dro jeg altså til byen for å møte en venninne,
med samme bukse på.

Da jeg entret bussen og gikk for å sette meg kjente jeg øynene fra en dame på kroppen.

En «eldre» dame, (antagelig ikke så veldig mye eldre enn meg,)
satt sammen med mannen sin på bussen.

Og med bister mine målte hun meg fra topp til tå!

Jeg dumpet ned på et sete og det første som slo meg var

«Jeg er altfor gammel til å gå med hullete bukse!»

Før hjernen tok over.
For hva var det for en mine og et blikk jeg hadde fått?

Jo, det var det samme som jeg fikk i min ungdom da jeg gikk med hullete bukse.

Hun tok overhode ikke alderen min i betraktning,
hun var av generasjonen som virkelig hater bukser med hull!

Jeg dro bena til meg og fant frem sudoku`en.

For jeg er IKKE for gammel til å gå med hull i buksene,
tvert om,
hullene gjør meg rett og slett yngre!

Ha en tullete dag!

10 hendelser på “40+ med hullete bukser. Går det an?”

  1. Nei, du er absolutt ikke for gammel til å gå med hullete bukser! Jeg er riktignok ikke så glad i å gå i det selv, men har flere jeg har slitt hull på, så kanskje jeg skal ta de frem igjen, hm. Elllers så er de kjekke å gjøre om til shorts. Ha en fin søndag! 😀

  2. Jeg er snart 55 og elsker den hullete buksa mi, eller jeg har vel et pars stykker tror jeg :)) Du var kjempestilig med din da , også hatt og kule solbriller i tillegg…hvor skal dette ende..hehe..
    Ønsker deg ei fin kommende uke..og bruk buksa med hull så mye du kan <3

  3. Ha-ha! Ble du litt inspirert av Karidansen som ikke vil gå med bar mage (Eller ermeløs sommerkjole i bryllup – uten å dekke seg til litt ekstra?? Det skal ikke være aldersgrense på hullete bukser. Vi lager oss nok litt for mange begrensninger……»Man kan ikke ha langt flagrehår når man har passert 40, man kan ikke ha korte skjørt…Da er man PANISK – «La meg være ung»!! Men man må se an hva slags anledning det er tenker jeg. Jeg ville definitivt ikke stilt i hullete bukse hvis jeg skulle i 80-årslag til en tekkelig og pertentlig dame (med lilla strikkejakke pyntet med gullnål)! Det handler om respekt for vertskapet og å ta skikken dit man kommer. Ellers er det smart å lage hullene i buksa sjøl! Det har man god betaling for! 😉

    1. Haha, nei helt klart ikke passende i et 80års lag til damen med gullnålen 🙂 Jepp. anledningen er alfa omega, og ellers får man gå med hva man vil 🙂

  4. De hullete buksene er som oftest de aller beste og du er vel ikke for gammel til det! Vi kan ta en ny prat om det når vi runder 75 🙂 Goood søndagskveld og good klæm <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.