Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Til deg i den nye, dyre bilen, som alltid MÅ kjøre forbi!! | MinMatgaleVerden

Til deg i den nye, dyre bilen, som alltid MÅ kjøre forbi!!

God morgen.

Jeg kjører fremdeles scooter,
og jeg er en rolig og avbalansert person.

Det kommer godt med,
ellers hadde jeg nok eksplodert for lenge siden,
for å kjøre scooter byr på noen prøvelser…
scooter

For et par dager siden skulle jeg hjem fra jobb,
jeg kjører da på en sidevei, eller «gamleveien» som i kaller det,
og der er 50 km/t

Den første «fine» bilen passerte meg når jeg kjørte i 50km/t

For nye, fine, dyre biler SKAL visst kjøre forbi mennesker på scooter.
UANSETT!

Mennesker i nye, dyre biler har det nemlig ALLTID travelt!
VELDIG travelt!

Så de MÅ forbi. UANSETT!

Men greit, ikke det beste stedet å kjøre forbi,
men det gikk fint,
jeg hisset meg ikke opp en gang,
jeg er jo et rolig og avbalansert menneske…

Så kom det en til,
det var akkurat en slakk oppoverbakke,
men ikke mer enn at jeg kom ned i 48km/t,
bakken var over og det rettet seg opp,
jeg var nesten oppe i 50 igjen,
men likevel,
mannen i sin nye audi skulle forbi!

Han «peiste» derfor forbi meg,
for så å måtte BREMSE foran fotoautomaten,
sånn at jeg kom helt opp i «ræven» på han,
deretter kjørte han 40-50 meter,
satt på blinklyset,
og BREMSET!

Sånn at JEG og faktisk måtte bremse for ikke å kjøre i ham,
og så  kjørte han inn på butikken!

Og DA!
DA altså,
da blir jeg rett og slett forbanna!

Jeg var rasende der jeg satt!

Det er jo faktisk LOV å tenke før man kjører forbi!

Men mennesker i nye, dyre biler,
for joda,
det er ALLTID dyre fine biler som MÅ forbi,
de har det tydeligvis så travelt at de ikke en gang har tid til å TENKE!!

#illsintpåscooter

7 hendelser på “Til deg i den nye, dyre bilen, som alltid MÅ kjøre forbi!!”

  1. Ja, mange skal forbi uansett. Nylig kjørte det mange forbi meg i en 2-felt, selv om jeg holdt 80 km/t. Like etter passerte jeg en radarkontroll, og hele gjengen var tatt inn. Gjett om jeg frydet meg, hehe. Altfor mange kjører for fort og kjører forbi på de utroligste steder.

  2. heilt enige med deg,noen ganger kan en bli eitrende sinte på dumme forbikjøringer.Vi har jo vært på tur med bobil noen helger no,og selv om vi stresser i 90 så kjører småbilane tett opp i baken på oss til vi kjører ut og slipper dei forbi,og hver gang håper jeg att dei blir tatt rundt neste sving ) noe annet hadde det jo vært att vi ikke holdt fartsgrensa,men når vi er over og det fortsatt ikke går fort nok,ja da blir en sinna

    1. Ja det er liksom at både scooter og bobiler blir som røde tørkler for en tyr. De MÅ forbi, uansett hvor mye over fartsgrensa vi ligger .

  3. Det der er folk som ikke burde vært på veien spør du meg. Tenk å lage farlige situasjoner bare på tull ! Jeg ble forbannet bare av å tenke på han kisen. Stor god klæm <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.