Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Lure ordentlige folk på den måten! | MinMatgaleVerden

Lure ordentlige folk på den måten!

God morgen.

Har du kjent på følelsen,
når du fortvilet leter etter noe,
samtidig som du skal late som om du overhode IKKE leter etter noe?

Vel,
jeg kom på apoteket i går,
de hadde tydeligvis ommøblert,
eller er det bare lenge siden jeg var der?

Jeg skulle hente vitaminer på resept,
men midt i butikken,
der jeg sto,
fantes ingen kølapp-automat!

Diskret kikket jeg meg omkring,
ingenting!

Og så,
istedenfor å spørre,
latet jeg som at jeg kikket på varer i hyllene,
gikk litt rolig og kikket,
samtidig som øynene skannet området som en proff agent!

Proff og proff,
jeg fant ingen automat!

Hvordan kunne det være MULIG å gjemme bort det mest vesentlige med hele apoteket da?

Jeg nærmet meg kassene,
og vurderte sterkt om jeg MÅTTE be om hjelp,
krype til korset,
og sikkert komme med en flau latter…

Men så sto den der,
like ved kassene,
med to digre rosa ballonger på!

De HADDE faktisk gjemt den!
På en måte….

Lure ordentlige folk på den måten!

Og du må ikke tro det ble bedre da jeg kom i kassen,
men det får vi ta i morgen.
kjersti-stol

#lureordentligefolk

4 hendelser på “Lure ordentlige folk på den måten!”

  1. Jepp, leter fælt innimellom jeg også 😀 Og såååå pinlig å skulle spørre etter kølapp -automaten liksom 😀 Vi er rare 😀 klemmer <3

  2. jeg er nok ikke av typen som synes det er flaut å be om hjelp,jeg gjør det faktisk automatisk når jeg går inn i apoteket ) no bruker vi ikke automat på annet en reseptbeølagte varer da så vi har 2 kasser )) men nei det er ikke flaut å be om hjelp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.