Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 MÅ man alltid svare?? | MinMatgaleVerden

MÅ man alltid svare??

God morgen.

Du vet du har rundet 40+ når du irriterer deg over å få «ok» eller «ja» svar på sms eller messenger.

Når du har sendt en beskjed,
og ikke har behov for tilbakemelding.

Når briller og mobil akkurat har landet i vesken,
og så kommer det et «pling»

Først prøve å ignorere.
Du vet det er en bekreftelse på meldingen du sendte.

Men likevel,
du klarer ikke stå imot,
mobilen må frem igjen,
det samme må briller og brillehus.
DSC_0081

Brillene må trekkes opp av brillehus og plasseres på nese,
mobilen må åpnes og meldingen leses,
for det GÅR ikke an å ha en u-lest melding i vesken!

Og så leser du : «ok» eller «ja» eller «heller i» som jeg leste sist, og som Gubben og jeg hadde avtalt FØR jeg dro,
gi en lyd, så heller jeg i vin til deg!

Jeg ga en lyd. Og han hadde IKKE BEHØVD Å SVARE!
Jeg VISSTE jo han skulle helle i!

Joda, koselig gjort.

Men du vet ,
når du er over førti,
og det er en hel operasjon i seg selv å finn frem mobiler og briller med brillehus som skal ut og opp, på og av,
ja da ER det litt lett å bli irritert på et sånt bekreftelses-svar!

#40+

6 hendelser på “MÅ man alltid svare??”

  1. He-he..Nei, man må ikke alltid svare…Men en del menn er oppdratt nøye til at man SKAL svare… Hvertfall utifra det at man i starten var FRYKTELIG sur, om man ikke fikk et lite ja eller ok eller heller i eller liknende 😀 Jeg forventet ALLTID svar før, og ble galle sur om det ikke kom NOE. Så her var det best å svare. Men blir det ikke noe svar NÅ, så er jeg ikke noe sur lenger. Vi har jo vært gjennom de samtalene der , og det er oppe og avgjort at man ikke MÅ. Men jeg synes det er hyggelig, selv med alt slitet med brillene 😀 He-he Ha en fin søndag. Jeg har sovet to netter på rad, og er så fornøyd med livet 🙂 klemmer

    1. Ja det er sant det, var litt annerledes i starten. :)Og joda, det ER jo koselig, oog litt mye brillestyr, hehe Så herlig du er på fin utsovet plass i livet <3

  2. Skjønner hva du mener og det er masete å finne frem mobil og briller..men jeg sender alltid et smilefjes som bekreftelse til gutta mine og liker å få det av dem også..Men de sier, nå må du slutte å sende de smilefjesa..vi veit du har sett meldinga..hehe… Ha ei fin kommende uke :))

    1. Hehe, jo jeg kan være litt der og, spesielt når det gjelder gutta mine og, så den ser jeg. Takk i lige så 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.