Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Gubben i nabosengen! | MinMatgaleVerden

Gubben i nabosengen!

God morgen.

I går var jeg på sykehuset,
og for dem som lurer,
så går det bedre og bedre med min far.

Men det er jo ikke bare han som ligger der oppe,
og i går føltes det nesten som om jeg var hjemme,
da jeg under visittiden hørte lyder fra nabosengen.

I andre sengen lå nemlig en annen mann.
Han kikket såvidt ut når vi kom,
men etter middagen sovnet han tvert!

Vi satt nå der og pratet,
og mannen i nabosengen begynte å snorke høyere og høyere.

Gardinen var halvveis for,
men da jeg kikket bort så jeg det ene kneet nesten utenfor sengen.
Mannen lå i stjerne med bøyde knær!
Og han snorket som et uvær.

Jeg fniste litt der jeg satt.

Det var jo Gubben!
DSC_3714

Det var en tro kopi av Gubben,
etter en skikkelig fuktig aften i godt lag.

Og da det bak gardinene også begynte å SNAKKE i søvne,
fniste jeg enda mer.

VAR det Gubben??

Det var jo HELT likt!

Vel,
i helgen skal Gubben ut på byn.
Festplassen (Kult Bergensband) skal ha slippefest på garage.
Se video :

Og jeg får muligens en hel natt med «mannen i nabosengen»
Eller Gubben da!

#snork!

4 hendelser på “Gubben i nabosengen!”

  1. He-he, ja lyder kjent det der. Hr Frodith snakker også i søvne hvis han har hatt en fuktig kveld. Morsomt å ligge å høre på 😀 Ikke forståelig alt, men det sies på en sånn måte at man SYNES man skal forstå det som blir sagt 😀 He-he. Bra pappaen din er bedre <3 Ha en fin fredag min venn <3 klemmer på vei til Bergen <3

    1. Ja de kan si mye rart, jeg har det med å glemme det meste, for mye er utydelig ja 🙂 Jo takk, godt å se han kommer seg. klemmer på vei til Oslo, men bare klemmene, hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.