Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Endelig seig Brownie! | MinMatgaleVerden

Endelig seig Brownie!

Jeg har laget mye brownies etter hvert,
og i går var jeg ute etter den seige, tynne typen.
Gutta var fornøyd!
img_0019Tynn og seig…..så godt!

Liten oppskrift,
her brukte jeg en 25×25  form.
Den kan også has i en rundt 24″ form.

Tynn, seig Brownies.
2 dl sukker
1 dl brunt sukker
1,5 dl hvetemel
2 ts vaniljesukker
4 ts bakekakao
150 g smør
2 egg

Bland alt sammen for hånd.
Enkelt og raskt.

Ha i en bakepapirkledd form.
Stek på 200* i 20 minutter.
Avkjøl.

Jeg strødde hakket sjokolade på halve kaken.
Gubben likte den best med, jeg uten.

Endelig en seig brownie.
Og så fort som det var å lage den.
Skummelt fort….

#brownie #seig #oppskrift #tynn #hjemmelaget #himmelsk #god

6 hendelser på “Endelig seig Brownie!”

  1. Tror bare jeg har laget Brownie en gang, men det er jo kjempedeilig til kaffen :)) Så fint med oppskrifter som det er fort gjort å lage, man er jo gjerne litt utålmodig når det er noe godt på gang :)) Ha en trivelig kveld <3

  2. Ja, denne vil jeg nok garantert prøve meg på til TV kosen en kveld nå når ungene mine kommer hit. Enkelt og greit og alltid en suksess 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.