Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Gnagsår! Men ikke der man skulle tro… | MinMatgaleVerden

Gnagsår! Men ikke der man skulle tro…

God morgen.

Jeg har fått gnagsår.
Men ikke på hælen,
eller på tærne,
som er mest vanlig.

Neida,
jeg har fått gnagsår i rørleggersprekken!

Helt øverst oppe,
på toppen av rumpesprekken,
den som rørleggerne liker å flashe.

DER har jeg fått gnagsår!

Jeg skjønte først ikke hva det var,
hvorfor det gjorde vondt der,
helt til jeg så gnagsåret i speilet!

Og så var det å begynne å tenke,
for hvordan i alle dager får man gnagsår DER da??

Jeg hadde jo ikke turnet rundt naken i det siste,
ikke at jeg vanligvis gjør det heller,
og ikke hadde jeg slått meg der heller…

Men så husket jeg!

At dagen før,
når jeg tok situps på badegulvet med et håndkle under,
kjente at dongeribuksen gnagde litt der bak i bevegelsene.
Men siden jeg er veldig opptatt med å bli fort ferdig med sånne situps,
kjørte jeg bare på og ignorerte at det gjorde litt vondt.

Det skulle jeg ikke gjort.

For nå KAN jeg faktisk ikke utføre situps på badegulvet lengre,
det gjør rett og slett for vondt!

Så kan man jo lure da,
om underbevisstheten min fikk meg til å ignorere den buksen som gjorde vondt,
for rett og slett slippe unna de der situpsene noen dager!
dsc_0125

#underbevissthetenass!

2 hendelser på “Gnagsår! Men ikke der man skulle tro…”

  1. Sit -ups bør man ikke gjøre overhode…ikke bra for hverken det ene eller det andre…knapt nok for magen.. Den har det da så fint som mye god og med en LITEN bulk 😀 Hi-hi Og når det i tillegg begynner å gå ut over RUMPA, nei da er det bare å slutte 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.