Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Det kunne gått riktig ille på det julebordet! | MinMatgaleVerden

Det kunne gått riktig ille på det julebordet!

God morgen.

Jeg var altså på julebord i går,
selvsagt ikke uten dramatikk.

Det kunne nemlig gått riktig ille skal jeg fortelle deg.

For det første var det såvidt jeg husket leggene!

På jobb samme dag,
mens jeg sto og kokte,
kom jeg plutselig til å tenke på leggene.

Vinterleggene!
De med PELSEN!!

Har du forsøkt å gå med tynn, lysebrun strømpebukse og pels?

Nei?
Vel,
ikke forsøk.
Hårene kan nemlig finne på å stikke ut igjennom strømpebuksen.
Og sånn vil man ikke gå på fest!

Jeg fikk heldigvis ordnet opp i det «problemet»

Men ikke nok med det,
like før vi skulle dra,
da jeg sto på badet og la «siste hånd på verket»
kom jeg til å løfte på armene,
og

Gisp!!

Jeg hadde glemt å barbere meg under armene!

Ikke at det hang lange tjafser der altså,
jeg tar ikke vinterferie i alle regioner!

Men altså!
Når man går med kjole uten ermer,
eh,
DA bør det være glatt som en barnerumpe UNDER armene!!

Og det ble det!
Heldigvis!
For når man tar selfie kommer nemlig ofte armhulene med,
for ikke snakke om når man står på dansegulvet og vifter med armene.

Det ble nemlig heftig dansing, utdeling av priser, quiz, historiefortelling, og takk for maten taler.
Et godt sammensatt julebord!
dsc_0737

Med uskarpe selfies og gøye briller!
(Her med min søte «adoptivdatter» Stine)
Og som du ser var det jammen godt de armhulene ble shinet!

Nå gjenstår det bare å finne ut hvorfor jeg har så spiss tunge!!!

#julebord

3 hendelser på “Det kunne gått riktig ille på det julebordet!”

  1. Det der var nok et livlig juleborda ja, det kan jeg se. Og HER er det vinterpels året rundt… Så strømpebuksene får kjørt seg, med å prøve å holde hår på plass 😀 Jeg er ikke på mange julebord akkurat, og sjelden pynter jeg meg så særlig. Mest med tjukke strømpebukser etc.. Og armene… jeg HAR ikke hår under armene…hvertfall ikke mer enn 3 kanskje…og de får bare være der 😀 Ha en strålende lørdag min venn <3 klemmer <3

  2. Hehe, ja jeg har nok like mye pels som deg, og siden jeg alltid går i bukser, får det mulighet til å vokse vilt. En sjelden gang, når jeg skal gå i skjørt, er det på tide å huske på sånt, hehe. Hår som stikker ut av strømpebukse er ikke noe gøy, nei. Glad jeg ikke har en jobb med skjørt-plikt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.