Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Førtiplusser på party`s | MinMatgaleVerden

Førtiplusser på party`s

God morgen.

Jeg var på fest i går,
ikke på en fest som vanlige mennesker,
neida,
jeg kjører på med to om gangen.

ERRE HERRE PARTY!
Liksom!

Nå løp jeg ikke rundt og ropte dette da,
for å komme meg på begge festene jeg var invitert til kjørte jeg.

Og for at jeg ikke skulle være den edruelige, ordentlige, prydelige, førtiplusseren.

Så sigget jeg!

Ja.
Jeg røykte IKKE,
neida,
jeg sigget!
For det gjør de som er på fest på podcastene mine,
og når de gjør,
så må jeg gjøre.

Jeg er tross alt førtipluss og veldig lett å lede….

Nå skal det sies at det var lenge siden,
og smaken var oppskrytt!
Jeg passet nøye på å ikke la smaken komme i veien for mat og kaker,
så det ble ikke mange sigaretter jeg fikk sugd i meg i løpet av kvelden.

Enda jeg HADDE ganske mange.

For det var faktisk så lenge siden jeg hadde røkt,
at jeg måtte spørre damen i butikken om det virkelig ikke fantes 10-pakninger med sigaretter.

Damen var så ung at hun knapt nok visste hva en 10-pakning var,
og det fantes selvfølgelig ikke.

Jeg kjøpte en storpakning,
med smak av menthol.

Den smaken var ganske oppskrytt den og.
Men selve konseptet å røyke var jo litt artig å oppleve igjen,
etter gammelt.

Men  noen vane kommer det ikke til å bli,
så gøy var det ikke.

Før kveldene startet,
for ikke glem at jeg var på to fester,
og ikke kom hjem før klokken var over fire i natt,
skulle jeg besøke min far på sykehjemmet.

Men å komme på sykehjemmet i lårkort med rød strømpebukse var ikke helt tingen kjente jeg,
jeg iførte meg forkledning!
dsc_0763Med arvet skjørt og bluse fra min mor troppet en prydelig «ung» dame opp på sykehjemmet.

En stund etter trippet en «frekk liten tøs» på julebord.
(Mulig man ikke kan kalles hverken frekk, liten eller tøs når man er i førtiplusserne, men altså….det er jo jeg som skriver, så da kan jeg vel skrive akkurat det som passer meg vel?)
dsc_0765Og LITT frekk kan man vel kalle meg,
selv om noen på den siste festen kalte meg PIPPI LANGSTRØMPE!!

HRMPFH!!

#førtipluss

4 hendelser på “Førtiplusser på party`s”

  1. Vel…i mine øyne, er Pippi Langstrømpe både frekk, morsom og kreativ, akkurat som du. Så jeg føler nå at den sammenligningen ikke var helt på jordet 😉 Jeg hadde nok ikke turt å dukke opp i rød strømpebukse, men om jeg hadde turt, hadde jeg også gjort det hvis jeg skulle besøkt min mamma som også bor på hjem 😉
    Frisk du, som fester i stereo 😀 Ha en herlig søndag 🙂

    1. Fester i stereo! At jeg ikke kom på den overskriften da, den var jo genial 🙂 😀 Jo, pippi er et godt forbilde egentlig, men kanskje ikke den «looken» jeg gikk for, hehe Takk og god søndag til deg og 🙂

  2. Å bli kalt Pippi er bare pluss, fargerik, ung og morsom, ikke noe er bedre 🙂 Jeg tør ikke festrøyke jeg, jeg likte veldig godt AKTIVITETEN røyking.. Redd for å havne utpå 😀 Du så forresten flott ut som ungjentetøsen 🙂

    1. Ja ser den. Jeg har jo festrøykt før, så det vet jeg at jeg klarer. Pakken er gjemt godt bort til neste gang 🙂 Takk! Hehe, herligste kommentaren <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.