Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Julestresset eller bare fet som en julegris? | MinMatgaleVerden

Julestresset eller bare fet som en julegris?

God morgen.

Jeg kjenner jeg blir litt stresset.
Men ikke stresset som i vanlig julestress.
Eller kanskje dette ER julestress?

Jeg er nemlig stresset for jeg ikke er stresset over å bli ferdig til jul.
Intrikat!
Men alle spør liksom,
om gavene er ferdig,
juletreet,
pynting og baking….

Nei.
Jeg er ikke FERDIG med noe.
Jeg skal heller ikke BLI ferdig med noe.

Altså,
joda,
jeg må vel kjøpe gavene FØR jul,
og jeg bør vel og hente  juletre FØR jul.

Men altså,
det er liksom ikke SÅ nøye på alt.
Det BLIR jul selv om vi i år ikke har laget hverken sylte eller rull.
Vi skal få,
hos foreldre og svigerforeldre.

Og lefsene har vi spist opp,
for de liker jeg best fersk.
Samme med pepperkakene.
Men jeg har litt deig i kjøleskapet,
kanskje jeg lager noe flere,
kanskje ikke.

Og pynt blir det mindre og mindre av.
Jeg blir faktisk mer og mer bedagelig anlagt.

Da baker jeg heller litt mer, og pynter litt mindre.

Men misforstå meg ikke.
Jeg ELSKER julen.
(Fra juletrepynting hos mine foreldre noen år tilbake)

Og jeg har allerede startet på ferden med å spise meg fet som en julegris.
Hjemmelaget fudge, lussekatter og kaker går ned på høykant hver dag.

En dag må jeg ha hatt rekord.
Jeg var oppom min mor,
spiste konfekt. (på formiddagen)
Kom hjem, spiste lunsj med påfølgende sjokolade fra en skål som bare sto der på bordet…
Gikk på besøk til min far. Spiste twist.
Kom hjem igjen, spiste kvelds, og fortsatte i den skålen på bordet….

Så jeg stresser litt med at jeg ikke stresser med alt som skulle vært gjort til jul.
Men akkurat biten med å spise seg fet som en julegris,
DEN har jeg stålkontroll på!

#julestress

4 hendelser på “Julestresset eller bare fet som en julegris?”

  1. jeg tror dei fleste av oss blir mer og mer bedagelige i forkant av julen,og generasjonen som kommer etter oss blir ennå mere bedagelige ) jeg stresser heller ikke,er ferdige med det meste ,har planer om å lage en tropisk aroma og en delfiakake ) noen stor reingjøring blir det ikke,men vanlig helgavask skal eg få til )) det høres ut som veldig masse gosaker på deg,men jeg ser du er slank og fin så du tåler det nok )) bare hverdagen kommer tilbake hi hi .
    Ønsker deg en fin dag,jeg skal på tur og treffe fine bloggvennine etdiktomdagen i dag )

    1. Ja det er nok ikke samme standar som før nei 🙂 Ja, vi får håpe jeg kommer tilbake i hverdagen før det tar helt av, hehe. Dere hadde sikkert et koselig treff, virker som dere har funnet tonen 🙂

  2. Jeg har spist meg fet som en julegris helt fra påsketider jeg… Helt ekstrem altså..Hadde noe opphold i sommer og gikk ned noen kilo…Og så var det liksom som jeg VILLE gå de opp igjen.. Jeg har ikke gått de opp, men i dette tempoet er det ikke lenge før 😀 Klemmer <3 Jeg har fått GAAAAVE 😀 i posten…ÅÅÅÅÅ så spennnende <3 klemmmer igjen og igjen <3

    1. Haha, ja i sommer var du jo så flink atte, og jeg så ingen fet julegris jeg. Kanskje kroppen har funnet sin ideal-vekt, og bare VIL være der ? 🙂 Så bra den kom fram så fort! Og så leeeenge det blir før du kan åpne den, hihi klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.