Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Brøk og algebra……hm…..ja hva var nå det igjen? | MinMatgaleVerden

Brøk og algebra……hm…..ja hva var nå det igjen?

God morgen.

Jeg spilte inn en ny podcast i går,
med de nye mikrofon-hodetelefonene jeg fikk til jul.
Som en helikopterpilot,
sitter jeg i stuen og prater ut i løse luften.

Julepod og Gubben med hatt.

by Kjersti Sandnes’ Podcast
0:00|10:21
 https://www.podomatic.com/podcasts/minmatgaleverden/episodes/2016-12-25T23_56_44-08_00

Dette gjør jeg selvsagt tidlig om morgenen,
mens resten av familien sover.

Noe de bedriver ganske lenge utover morgenen.

Jeg har altså både program og mikrofon,
problemet var å få dette til å virke sammen,
noe jeg plundret en del med på julepodden.

Men jeg fikk det til. Mestringsfølelse!

Så i går,
da jeg skulle spille inn en nyttårspod,
skulle det jo gå av seg selv.
Men nei,
det gjorde det ikke.

Og tror du jeg husket hva jeg hadde gjort sist?
Nei!
Plundring, trykking og romstering.
IGJEN!!

Og så virket det!
Vips var jeg midt i podding med fungerende mikrofon.

Hva jeg gjorde?
Det vet jeg ikke.
Jeg visste det tydelig vis ikke første gangen heller.

Noe som vil si at jeg antagelig får samme plunder neste gang og….

Hva ER det egentlig med hjernen for tiden?
Er det så fullt der oppe at tilegnet kunnskap bare tyter ut igjen??

Og kunne ikke noe annen kunnskap tyte ut da?
Noe jeg ikke har bruk for!
Som lærdommen av brøkregning eller algebra…..

Eller….forresten….jeg husker jo ingenting av brøk…
og hva var egentlig algebra?
Den har altså tøte ut for lenge siden den kunnskapen,
når jeg tenker meg om.

#stappfullhjerne

 

4 hendelser på “Brøk og algebra……hm…..ja hva var nå det igjen?”

  1. god morgen,ja du kan si det du,hva er brøk og algebra ,ikke husker jeg det heller og har levd godt med det )nå hvet jo ikke jeg hva podding er heller hi hi ,bare navnet får det til å høres noe spesielt ut hi hi ,ha en fin dag

    1. Haha, ja «podding» er jo et litt artig ord i seg selv 🙂 Egentlig er det jo en «lydblogg» Jeg snakker på en måte inn blogg-innlegg 🙂

  2. He-he, du driver masse med brøk på jobben vil jeg tro, deler opp, og finner dl osv. Men sånn tekniske greier.. Jeg holdt på likedan med noen greier her om dagen.. Har glemt hva det var.. Jo, fjernundervisning -utstyret på jobben, og jeg fikk til, på flaks, og glemte til neste gang.. Hvem har sagt at jeg VILLE fjernundervisning? Hrmf.. Ha en poddy dag 😉 klemmer <3

    1. Haha, ja sant! Man finner ut av det, og så bare forsvinner det! hvorfor henger det ikke naturlig fast liksom 🙂 Herlig det ikke bare er meg. klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.