Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Med plakater i taket og saba-selfsit mellom bena! | MinMatgaleVerden

Med plakater i taket og saba-selfsit mellom bena!

God morgen.

Jeg husker rommet mitt i ungdomstiden,
det var aldeles tapetsert med plakater og bilder fra blader.
Bilder fra Topp, ungdomsbladet.

Til og med i taket klistret jeg opp bilder.
Wham, A-ha, og så James Dean!
Jeg fant bilder av ham i min mors gamle tøler,
og falt pladask!
For en mann!
Han er forresten født på samme dag som meg, 40 år før meg dog…..

Resten av rommet var ganske rotete,
klær overalt.
Typisk ungdomsrom.
Men kaker likte jeg, uansett hvor ungdom jeg var!

Hver høst når eplene er modne får jeg assosiasjoner til en høst i ungdomstiden,
da vi syklet ut på eidsvågsneset for å gå på slang i eplehager,
og på det ene stedet der de hadde et pæretre.

Men mest av alt håpet vi på å treffe noen av guttene i 9`ende klasse….
Jeg husker jeg var SÅ forelsket i en av dem,
og han hadde den tøffeste college-jakken!

Ungdomsskolen.
Jeg kan huske at jeg gikk bak en jente fra 9`ende klasse.
Vi var på vei inn til timen.
Hun hadde mørkeblå bomullsbukse på seg,
og man kunne se bindet gjennom buksen!

De store «Saba-selfsit» bindene.
Med en tynn stripe tape i midten,
som liksom skulle holde bindet på plass i trusen.
For en vits!
Tykke, lange bind som stakk ut bak.

Jeg kan fremdeles kjenne den ubehagelige følelsen av å gå med en «pølse» mellom bena!

Godt at verden går fremover,
i hvert fall på dette plan.

Vel, fra rotete rom til saba-selfsit.
Livet ass!

#ungpå80tallet

 

4 hendelser på “Med plakater i taket og saba-selfsit mellom bena!”

  1. Jeg husker godt plakatene som var festet i midten på diverse ungdomsblader (Topp, Det Nye), og ikke minst Saba da. Godt det har blitt mye bedre med sånt, for man kunne liksom ikke være helt sikker på om de holdt tett, grøss og gru! Dagens er jo nesten som truseinnlegg å regne, og mye sikrere.

  2. he he mjeg er enige i att det er godt livet har gått videre etter saba tiden ) i min klasse i 9 hadde vi ei jente som tydeligvis ikke fikk det engang av sine foreldre,for hver måned blødde hun gjennom og i trusen,ja der hadde hun lag på lag med toalettpapir (

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.