Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Slækk i formen, og dårlig i husken. | MinMatgaleVerden

Slækk i formen, og dårlig i husken.

God morgen.

I går var jeg slækk i formen,
jeg kokte opp ingefær, sitron, appelsin og honningvann,
og drakk dette helt til det ble skikkelig beskt!
Har du kjent det?
At når sitron og appelsin blir liggende i vann for lenge,
så blir det skikkelig beskt?

Men jeg la meg altså ned,
avlyste alle avtaler,
«binge watch`et» en sesong Good wife,
og drakk litervis med vanlig vann.

Det hjalp!

Mobilen min er og slækk i formen for tiden.
Kameraet har sluttet å virke!
Og i natt slo den seg helt av, i mangle på strøm riktignok.

Og så var det den pinkoden!
Jeg må ha verdens vanskeligste pinkode.
Den går ærlig talt ikke AN å huske!

Derfor laget jeg meg huskelapp,
i treningsbagen!!

I mange år har jeg hatt huskelapp i treningsbagen,
og i mange år har jeg forbannet meg over at jeg ikke husker koden,
og at treningsbagen aldri er i nærheten om telefonen skulle være så gal at den slo seg av!

Når jeg i dag tenkte jeg måtte opp for å finne koden,
tenkte jeg samtidig at jeg MÅ ha den koden et annet sted og,
et sted som er litt mer naturlig når jeg behøver koden!

Og så tenkte jeg på en lur plass,
men når jeg hadde tenkt på denne lure plassen,
en todelt plass,
synes jeg det virket så kjent,
som en dejavu….eller???

Jeg gikk og sjekket.
Ganske riktig!

Jeg hadde allerede skrevet koden på dette stedet.
Jeg hadde bare glemt at jeg hadde gjort det!

#kode-trøbbel

4 hendelser på “Slækk i formen, og dårlig i husken.”

  1. Hi-hi, ja men siden du er så glemsk er det bedre å ha dem overalt da, så slipper du å IKKE få opp mobilen hvertfall 🙂 Jeg har vært og knipset på Operataket i dag, et par bilder… eller mange bilder, men et par motiver 😀 Nå er det serie for alle penga, hele dagen 🙂 God bedring om du slækker fremdeles :)Klemmer <3

    1. Takk, formen bedre i dag, og det var bra, for jeg har vært på jobb 🙂 Serier er herlig! Og vet du hva, jeg har enda ikke vært på operataket! Jeg som har vært nesten overalt i Oslo har altså enda ikke vært der. Må nesten komme en tur og ordne opp i den biten 🙂 klemmer <3

  2. greit å vite att koden er godt bevart flere plasser da hi hi ,og riktig god bedring til deg.Ps ladyaugusta sier att vannet ikke blir besk med sitron/appelsin i om en bruker disse flotte glassene som er å få i dag med tappekrane på )

    1. Takk for det. Ja, jeg har prøvd de dispenserne, og det ble litt bedre. Men litt for svær den jeg har til bare meg 🙂 Denne drikken her hadde jeg kokt, for å få ut smaken av ingefæren og så drakk jeg mesteparten varmt. Det som ble kaldt ble fryktelig beskt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.