Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Lagt i jern og bøtelagt på Ikea? | MinMatgaleVerden

Lagt i jern og bøtelagt på Ikea?

God morgen.

Jeg elsker selvbetjente kasser.

Og det er vel kanskje litt typisk Norsk det,
å ville gjøre det selv,
slippe menneskelig kontakt….

Ikke snakke med, og ta hensyn til andre mennesker.
Bare handle, gå hjem, låse døren og være litt alene.
Er det typisk Norsk det?

Uansett så elsker jeg selvbetjente kasser,
av akkurat den grunnen.

Jeg var på Ikea hin dagen,
de har heldigvis flere av sorten selvbetjent.
MEN!

Over kassene står det et skilt: MAX 15 VARER!!
Har du prøvd å gå igjennom Ikea og kommet ut med bare 15 varer?

Det gjelder særlig nå når sjokolade og kaffe er flyttet inn i butikken.

Det går bare ikke det. For de billige serviettene i de fine fargene måtte jeg jo ha fire forskjellige av,sugerørene tok jeg noen pakker av, de knallgule små håndkler ble det to av, salg på duftlys, da ble det mange gitt, en ramme, kle-stativene som var grunnen til at jeg kom, og så til slutt, flere typer sjokolade…

Godt over 15 altså!

Likevel gikk jeg i selvbetjent kasse.
Og mens jeg stor der og skannet  kikket jeg meg nervøst over skulderen,
«sto ikke ikea-damen og kikket litt mistenksomt på meg»

«Kunne man bli kastet ut av hurtig-kassen hvis man hadde for mange varer?»

«Var det innebygget alarm i kassen som begynte å ule om man kom over grensen på 15?»
«Eller kunne man regne ting som var like for EN type vare, selv om de var i forskjellige farger??»
Jeg funderte, skannet og kikket meg nervøst over skulderen.
De som sto i kø og ventet tellet kanskje og varene mine??
De gule håndkler var spesielt vanskelig å skanne.
Jeg kjente jeg svettet litt.
Kunne man bli lagt i bakken, lagt i jern og bli bøtelagt på Ikea?
Det var jo et stort skilt med klar skrift!
MAX 15 VARER!

Jeg bestemte meg for å si at jeg trodde samme sort varer gikk for en vare.

Men ingenting skjedde.
Ingen alarm ulte.
Ingen betjening så mye som snakket til meg.

Jeg klarte det!
Jeg handlet uten å måtte snakke med noen.
Samtidig var jeg skikkelig «BAD-ASS» og trosset MAX15 skiltet!
Snakk om lovløs dame på tokt ass!

#ikea

 

2 hendelser på “Lagt i jern og bøtelagt på Ikea?”

  1. merkelig att det var max antall på varene da,det viste jeg ikke .No har ikke vi sånn ikea her så jeg hvet ikke reglane,men 15 varer av typen småting og ikke store møbler og innredninger var ikke mye ,der er vi enige

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.