Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Lufting av underliv. | MinMatgaleVerden

Lufting av underliv.

God morgen.

Jeg var på teaterøving i går.

Digre ullsokker, glatt gulv og slitt bukse= lufting av underliv!

Jeg hadde allerede kjent at det laget seg til et lite slitt hull mellom bena,
men når man står med ullsokker på glatt gulv,
høy på adrenalin av gøy øving med rytme i kroppen,
er det jo umulig å ikke la bena skli litt ut…og RITSJ!!

Buksen sprakk!

Når jeg gikk hjem fra øving var det med et rimelig stort hull i buksen.

Og et luftet underliv!
Det minnet meg om en gang i ungdommen,
da jeg gikk på fest med hull på begge knærne i buksen.
Det var moderne.
Men på festen var det noen som syntes det var svært morsomt med bukser som allerede var revet hull i.
To gutter rev buksen videre opp mot lårene,
og den som måtte dra hjem med flagrende bukseben var jeg.
Det så ikke bra ut.
Og det syntes nok ikke naboen jeg møtte tidlig søndags morgen heller.
Han ringte til min far,
og lurte på om jeg hadde blitt voldtatt i løpet av natten!
Heldigvis fikk jeg avkreftet det rykte før det brøt ut.
Tror jeg i hvert fall….

#underliv

2 hendelser på “Lufting av underliv.”

  1. ja revne bukser erpopulært,jeg hører iallefall att noen kjøper slike fortsatt )) men dine sprukne bukser gir muligens muligheter for litt shopping hi hi ,ville iallefall jeg ha gjort,ha en fin dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.