Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Var naboen egentlig ikke så pen likevel? | MinMatgaleVerden

Var naboen egentlig ikke så pen likevel?

God morgen.

Vi satt ute i hagen ved bålpannen her en dag,
Gubben og jeg,
da en nabo kom forbi.

Vi reiste oss for å prate,
og ble stående oppå et lite platå,
mens han sto nede i veien.
(Nei, det var ikke så langt nede…)

Det var ettermiddag og akkurat begynt å skumre.

Vi pratet om løst og fast,
Gubben og jeg der oppe,
han der nede.

Men jeg ble svært distrahert av naboens nese.

Fra der vi sto så naboens nese gigantisk ut.
Nesten som en tegneserienese.
Eller som en diger flat en,
til en som har drukket litt FOR mye portvin litt for lenge.

Og jeg syntes det var rart,
for naboen er egentlig en veldig flott fyr.

Jeg ble stående og lure på om det var fordi jeg så han ovenifra.

At han kanskje bare var pen forfra.

Men kunne noen virkelig forandre seg sånn når du så dem ovenifra??
Eller hadde jeg tatt feil?
Var naboen egentlig ikke så pen likevel?
Og hvordan kunne jeg ha unngått å se den digre nesen??
Jeg hadde da vitterlig ikke vært SÅ beruset på de festene,
og jeg hadde da sett ham klink edru og!
Burde jeg begynne å bruke briller hele tiden?

Jeg klarte rett og slett ikke å konsentrere meg om samtalen,
så fokusert ble jeg på den nesen og naboens falne utseende.

Men plutselig hørte jeg noe som fattet min interesse:

«Ja, dere ser kanskje jeg ser litt rar ut, jeg har operert nesen innvendig»

AAAHhhhhh…. oppklarende stønn hørtes fra både Gubben og jeg.

Så det var derfor!

#

 

 

4 hendelser på “Var naboen egentlig ikke så pen likevel?”

  1. he he ,godt det ble oppklart da ))
    Men samtidig er det noe med vinkelen bilda blir til,senest i går sa jeg til min mann att jeg ikke likte vinkelen han hadde stått i da et bilde ble tatt,det gir et feilbilde som gir bilde av mye tykkere lår en det i virkeligheten er ) så en nese kan godt se større ut ovenfra og ned en rett forfra )
    ha en fin dag

    1. Ja det har du helt rett i. Og det var nok derfor jeg brukte lang tid på å lure på om det virkelig bare kunne være vinkelen 😉 Takk i lige så .)

  2. Hi-hi, godt å få det oppklart…For sånn selfie-messig hvertfall er det jo en kjennsgjerning at vi ser bedre ut når bildene er tatt ovenifra…du kjenner til det? For da slipper man alt som «henger» 😀 Klemmer og fin kveld <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.