Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Søndagskake med bringebær og mango. | MinMatgaleVerden

Søndagskake med bringebær og mango.

Det er søndag og kakedag.
Søt mango og syrlige bringebær passer perfekt sammen med vaniljekrem og denne fantastiske muffins/kake-røren.

Her fyller du selvsagt kaken med den frukt og bær du liker og har for hånden. Kaken kan også lages uten vaniljekrem.

Jeg har halvert oppskriften her, og da passer den til en 20″ rund kakeform.
Lager du vanlig porsjon,
kan resten fint oppbevares i kjøleskap til en annen dag.
Jeg brukte 1/2 godt moden mango, 2 dl frosne bringebær og noen klatter vaniljekrem. Steketiden ble nesten 40 min. Sjekk med kakenål/strikkepinn
Kommer litt an på mengde frukt/bær og vaniljekrem.

Vil du se video fra bakingen kan du se det på Instagram HER
F
ølg meg gjerne : Min matgale verden.

Muffins/kake-røre til all verdens kaker.

200 g mykt smør
50 g solsikkeolje/rapsolje
250 g hvetemel
250 g melis
250 g egg (ca 4-5 stk)
1 ts vaniljesukker
3/4 ts bakepulver

Rør smør og olje sammen, rør så i melis og rør hvitt. Sikt i hvetemel iblandet bakepulver og vaniljesukker, vekselsvis med egg, begynn og slutt med mel.
Rør godt sammen, jeg bruker kjøkkenmaskin og k-kroken her.
Ha røren i en sprutepose og lukk igjen.
Klipp hull på tuten og lag all verdens kaker på et blunk!

Holdbar i kjøleskap minst 5 dager.Ta den gjerne ut en time før bruk, så er den enklere å sprute.

Stekes på 165* (gjerne varmluft)  ca 20-30 minutter for muffins, 30-40 min for små kaker.
Bruk kakenål, her stekes på lav temperatur som gir saftig resultat.

#kake #oppskrift #mango #bringebær #muffins #røre #kakerøre #liten #vaniljekrem #20″

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.